Shoes for Crews

Alle reviews

Shoes for Crews

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Shoes for Crews

Als je in een grootkeuken of bakkerij werkt, of zelfs op andere plaatsen, kan het wel eens voorvallen dat je bepaalde schoenen moet dragen voor je veiligheid of om gewoon een beeld van saamhorigheid te scheppen binnen het bedrijf. Zo'n schoenen kan je vinden op Shoes for Crews.  
Wat klanten vinden van Shoes for Crews lees je hier op ErvaringenSite. Heb je zelf al ervaring met Shoes for Crews? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.  

Over Shoes for Crews 
Shoes for Crews werd in 1984 opgericht, sinds dag 1 bieden ze de allerbeste antislipbuitenzolen aan die je op de markt kan vinden. In de afgelopen jaren hebben ze hun volledig assortiment vernieuwd om meer comfort, technologie en design te bieden aan haar vele klanten. De schoenen helpen er mee voor zorgen dat je weer veilig thuiskomt. Shoes for Crews werkt samen met schoenenontwerper s van modebedrijven en sportmerken zodat de schoenen niet alleen bomvol functionaliteiten maar dat ze er ook nog goed uitzien. Shoes for Crews heeft bijvoorbeeld schoenen met verschillende functies zoals SpillGuard die je voeten beschermt tegen hete vloeistoffen en TripGuard die je voeten de overgang helpen maken tussen een gladde vloer en tapijt. Alle schoenen hebben antislipbuitenzolen van topkwaliteit want veiligheid is iets dat essentieel blijft.  


de schoenen van Shoes for Crews hebben een grote impact!

Diensten van Shoes for Crews 
Op de online shop van Shoes for Crews vind je hun hele aanbod. Je vindt er sportieve schoenen, casual, elegante en overschoenen maar ook veiligheidsschoenen, rubberlaarzen en accessoires en matten. Ze hebben zowel schoenen voor mannen als vrouwen. Op de site kan je ook schoenen kiezen per functie zoals bakker, slager, hotelpersoneel, facility management, … Maar ook per sector zoals café, kantine, voedselproductie, pretpark, supermarkt en nog heel wat meer.  

Vragen of klachten voor Shoes for Crews 
Heb je vragen of een klacht over Shoes for Crews? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via een online contactformulier, e-mail of een social media kanaal (ze zijn actief op LinkedIn, Facebook en Twitter). Shoes for Crews heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Shoes for Crews? Heb je er goede en vooral veilige schoenen gevonden? Hoe snel was de levering? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Shoes for Crews. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Shoes for Crews? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!