ErvaringenSite

  Ervaringen Shoes for Crews

  Als je in een grootkeuken of bakkerij werkt, of zelfs op andere plaatsen, kan het wel eens voorvallen dat je bepaalde schoenen moet dragen voor je veiligheid of om gewoon een beeld van saamhorigheid te scheppen binnen het bedrijf. Zo'n schoenen kan je vinden op Shoes for Crews.
  Wat klanten vinden van Shoes for Crews lees je hier op ErvaringenSite. Heb je zelf al ervaring met Shoes for Crews? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Shoes for Crews

  Shoes for Crews werd in 1984 opgericht, sinds dag 1 bieden ze de allerbeste antislipbuitenzolen aan die je op de markt kan vinden. In de afgelopen jaren hebben ze hun volledig assortiment vernieuwd om meer comfort, technologie en design te bieden aan haar vele klanten. De schoenen helpen er mee voor zorgen dat je weer veilig thuiskomt. Shoes for Crews werkt samen met schoenenontwerper s van modebedrijven en sportmerken zodat de schoenen niet alleen bomvol functionaliteiten maar dat ze er ook nog goed uitzien. Shoes for Crews heeft bijvoorbeeld schoenen met verschillende functies zoals SpillGuard die je voeten beschermt tegen hete vloeistoffen en TripGuard die je voeten de overgang helpen maken tussen een gladde vloer en tapijt. Alle schoenen hebben antislipbuitenzolen van topkwaliteit want veiligheid is iets dat essentieel blijft.


  de schoenen van Shoes for Crews hebben een grote impact!

  Diensten van Shoes for Crews

  Op de online shop van Shoes for Crews vind je hun hele aanbod. Je vindt er sportieve schoenen, casual, elegante en overschoenen maar ook veiligheidsschoenen, rubberlaarzen en accessoires en matten. Ze hebben zowel schoenen voor mannen als vrouwen. Op de site kan je ook schoenen kiezen per functie zoals bakker, slager, hotelpersoneel, facility management, … Maar ook per sector zoals café, kantine, voedselproductie, pretpark, supermarkt en nog heel wat meer.

  Vragen of klachten voor Shoes for Crews

  Heb je vragen of een klacht over Shoes for Crews? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via een online contactformulier, e-mail of een social media kanaal (ze zijn actief op LinkedIn, Facebook en Twitter). Shoes for Crews heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Shoes for Crews? Heb je er goede en vooral veilige schoenen gevonden? Hoe snel was de levering? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Shoes for Crews. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Shoes for Crews? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Shoes for Crews
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shoes for Crews

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shoes for Crews een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shoes for Crews. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shoes for Crews actief?

  Shoes for Crews is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shoes for Crews gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.