ErvaringenSite

  Ervaringen ShoesForFashion

  Loopt u lekker weg op Lamazi, La Strada, McGregor, Esprit of Björn Borg schoenen die u bij ShoesForFashion heeft aangeschaft? Of weet u niet zeker of zij wel een goede kwaliteitsschoen leveren en een goede service? Hier bij ErvaringenSite leest u de meningen van anderen en kunt u die van uzelf achterlaten over dit bedrijf.

  ShoesForFashion

  ShoesForFashion verkoopt schoenen die trendy, comfortabel en mooi zijn. Naast de webshop hebben zij een unieke showroom gevestigd in Enschede met een duidelijk eigen handschrift. Naast schoenen van het eigen merk Lamazi hebben zij o.a. ook dames- en herenschoenen van topmerken als PME Legend, Online Shoes, Bullboxer, Pearlz, Shoecolate en H3 Shoes in huis. De steeds wisselende collectie met o.a. sneakers, laarzen, enkellaarsjes, veterschoenen en pumps zijn van een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm. Ook verkopen zij accessoires en artikelen voor het onderhoud van uw schoenen. Voor een persoonlijk en deskundig advies kunt u de showroom bezoeken.

  Shoes For Fashion Bedrijfsfilm (by pgmedia)

  Diensten

  De webshop van ShoesForFashion is overzichtelijk en duidelijk. Er zijn maar een paar categorieën waaruit u kunt kiezen: dames, heren, accessoires, merken en sale. De categorie damesschoenen is weer onderverdeeld op soorten schoenen, net als de herencategorie. In de categorie accessoires vindt u riemen en tassen in verschillende kleuren en prints. In de sale categorie vindt u de opruiming van de diverse modellen heren- en damesschoenen met een flinke korting. Wanneer u een artikel van uw keuze heeft gevonden kunt u daarop klikken, dan ziet u de specificaties van de schoen. Dus van welk materiaal het is gemaakt etc. Ook is hier de mogelijkheid om uw mening over deze schoen achter te laten indien u deze al eerder gekocht had, en u kunt hier eventuele meningen van anderen lezen. De dames merkschoenen die je koopt bij onze webwinkel worden gratis verstuurd en is het toch niet helemaal je smaak kun je ze ook gratis retourneren. De voorraad schoenen op de website is direct gekoppeld aan het magazijn in Hengelo. Alle schoenen worden gratis verzonden en kunnen, wanneer het toch niet helemaal uw smaak of maat is, weer gratis retour.

  Klachten

  Als u een klacht heeft over het product of de dienstverlening dan kunt u dat via de e-mail, met de reguliere post of telefonisch aangeven. De medewerkers van de afdeling klantcontact zullen dan de klacht bekijken en proberen om deze naar ieders tevredenheid op te lossen.
  Mail: info@shoesforfashion.com
  Adres: Josink Hofweg 34, 7545 PP Enschede
  Tel: (085) 2500741

  Nadat zij de klacht van u ontvangen hebben, ontvangt u van hen in ieder geval een bevestiging. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. Mocht dit langere tijd in beslag gaan nemen, dan wordt binnen 14 dagen een bericht gestuurd naar de klant met daarin een indicatie van de termijn waarin u een definitief antwoord kunnen verwachten.

  Heeft u goede ervaringen met ShoesForFashion?

  En is die ervaring gebaseerd op de webshop of de fysieke winkel? Laat hier uw mening achter, zodat andere consumenten een beter beeld krijgen hoe deze onderneming presteert.

  Lees de reviews! Hoe beoordelen van ShoesForFashion deze online schoenenwinkel? Hoe lang is de levertijd, kun je retourneren, is deze webshop betrouwbaar?

  ShoesForFashion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ShoesForFashion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ShoesForFashion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ShoesForFashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ShoesForFashion actief?

  ShoesForFashion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ShoesForFashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.