Shop4

Alle reviews

Shop4

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Shop4

Winkels online voor al uw accessoires aan consumentenelektronica, vindt u met een druk op de knop. Tal van bedrijven, die diverse assortimenten aan accessoires voor uw telefoon, tablet, laptop, actioncam en smartwatch aanbieden. Als u wilt weten of deze aangeboden producten en diensten van webshops voldoen aan de gestelde standaarden en uw eisen, dan kunt u de reviews van ErvaringenSite raadplegen. In de reviews staan de meningen en ervaringen van klanten vermeld. Door het lezen van hun mening kunt u een beter beeld krijgen over het functioneren van de bedrijven. Uw mag er aansluiten met uw beoordeling.

Over Shop 4
De geschiedenis van Shop4webwinkels gaat terug tot september 2012 met de start van de websites tabcovers.nl en telcovers.nl. De websites waarmee de eerste tabletaccessoires en telefoonaccessoires soorten telefoonhoesjes en bijbehorende accessoires, zoals een screenprotector of touchscreen handschoenen voor verschillende telefoons werden aangeboden. Bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Nijmegen onderging het de naamsverandering en werd de bedrijfsnaam aangepast naar Shop4 Webwinkels. Een overkoepeling van webwinkels als Shop4hoesjes.nl (mei 2014), Shop4tablethoes.nl (juli 2014) en Shop4students.nl (september 2014).

Producten en diensten van shop 4
De shop4students.nl is een website voor studenten, die er tegen hoge kortingen terecht kunnen voor accessoires voor consumentenelektronica. Het doel hierbij is om studenten te voorzien van handige accessoires voor thuis, onderweg of colleges. Naast de bestaande accessoires voor telefoons en tablets worden op deze website ook accessoires voor laptops, computers en MacBooks aangeboden en is de nieuwe assortimentsgroep van rugzakken toegevoegd. Bij de webshop van Shop 4 kunt u kiezen uit de categorieën telefoon, tablet, laptop, E-reader en actioncam. De optie telefoon biedt u aan iPhone hoesjes, Samsung hoesjes, Huawei hoesjes, Motorola hoesjes, Nokia hoesjes, Sony hoesjes en Xiaomi. Shop 4 heeft ook de optie accessoires voor power banks, opladers, autoladers, houders, kabels, oordopjes en andere handige snufjes.

Verzending, garantie & betaling bij Shop 4
Shop 4 biedt gratis verzending aan in Nederland en België. Hebt u op een werkdag vóór 23:00u besteld? Dan wordt uw bestelling de volgende dag aan huis geleverd. Dit geldt voor bestellingen in Nederland. Voor België geschiedt de bestelling kosteloos binnen 1 tot 3 werkdagen. Wilt u uw bestelling toch gelijk de volgende dag? Dan kunt u 2,95 euro betalen om het gelijk geleverd te hebben. In Duitsland kan uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen worden geleverd tegen een vergoeding van 2,99 euro. Bij ontvangst van uw bestelling hebt u een bedenktijd van 30 dagen. Besluit u het artikel te retourneren of te ruilen, dan mag dit kosteloos. U kunt betalen met iDEAL, AfterPay, PayPal, Bancontact, Mastercard, Visa of overboeking.

Complimenten, klachten en tips voor Shop 4
Shop 4 is lid van thuiswinkel waarborg. De klantenservice is te bereiken op +31 (0)24 845 1321 / +31 (0)6 124 764 92 (WhatsApp)/ via Chat en e-mail: klantenservice@shop4.nl.

Hebt u al eens leuke accessoires bij Shop 4 besteld? Waren de hoezen van de E-readers echt zo handig dat u makkelijk uw boek kon doorlezen? Laat uw review en ervaring achter op ErvaringenSite. Klanten, die nog geen inkoopervaring hebben, helpt u hierdoor flink op weg.

Geïnteresseerd in de artikelen van Shop 4? Breng dan een bezoek aan ErvaringenSite en wordt diepgaand geïnformeerd over de dienstverlening en producten van Shop4. Vergeet niet uw eigen beoordeling toe te voegen aan de reviews.