Shop4nl

Alle reviews

Shop4nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Shop4nl

Bent u op zoek naar een online winkel waar u de laatste videospellen kunt kopen? Of vraagt u zich af of er een online shop bestaat waar u alles kunt vinden dat te maken heeft met entertainment? Dan is misschien shop4nl de winkel voor u, een online winkel voor videogames en entertainmentproducten. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over shop4nl, verder kunt u reviews lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van deze online winkel en antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. De ErvaringenSite is een platform waarin echte mensen hun ervaring kunnen delen over de vele diensten die beschikbaar zijn op het internet.

Over shop4nl
Shop4nl is geen onafhankelijk winkel. Ze maken deel uit van de Britse organisatie Xbite Ltd dat was opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2004. Oorspronkelijk, was Xbite thuis opgericht door de broers Nick en Keely Whitehead die vroeg bij waren voor het verkopen van producten online. Xbite was opgezet in de logeerkamer waar de broers hun producten verkochten via eBay. Destijds, boden ze alleen videospellen aan en daarop gebaseerde accessoires. In 2007 verplaatste Xbite naar haar eigen platform waar ze alles verkochte dat te maken had met videogames en andere spelcategorieën zoals bord- en kaartspellen, de domeinnaam was 365games.co.uk. In 2012, werd het Player Point systeem ingevoerd waarmee klanten punten konden verdienen en die vervolgens inwisselen voor coupons. In hetzelfde jaar werd ook shop4nl opgericht. Over de jaren heen heeft Xbite meerdere gelokaliseerde online shops geopend over de hele wereld en haar assortiment steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig haalt Xbite, met haar winkels zoals shop4nl, 80% van haar omzet van producten die buiten de categorie van videospellen vallen.

Diensten van shop4nl  
Alhoewel shop4nl oorspronkelijk was opgezet als een speciaalzaak voor videogames en andere spelcategorieën zoals bord- en kaartspellen, heeft het tegenwoordig een breed assortiment aan diverse producten. Categorieën waar u producten voor kunt vinden op de website shop4nl.com zijn muziek, boeken, elektronica, sport & buitenshuis, huis & tuin, kleding en speelgoed.

Player Points
Op shop4nl.com kunt u een persoonlijke account aanmaken, waarmee u zogenaamde Player Points mee kunt verzamelen. Elke keer als u een aankoop maakt op shop4nl.com, of alle andere websites van Xbite, krijgt u 2,5% van de aankoopprijs terug in Player Points. Als er een extra promotie aan de gang is, kunt u tot 100% van uw aankoopprijs terugkrijgen in Player Points. In de wisselkoers staan 1000 punten gelijk aan €1,00. Dus voor 2500 punten krijgt u een voucher ter waarde van €2,50. Hierbij geldt vervolgens dat u een minimumbedrag moet besteden om gebruik te maken van de voucher, bij een voucher van een hogere waarde is het minimumbedrag dat u moet besteden ook hoger.

Uw mening over shop4nl  
Heeft u recent een aankoop gedaan op schop4nl? Of heeft u weleens uw punten ingewisseld voor een voucher? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op onze website. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen in te lichten, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst, uw review speelt hierbij een cruciale rol voor onze andere bezoekers.