ErvaringenSite

  Ervaringen Shop4nl

  Bent u op zoek naar een online winkel waar u de laatste videospellen kunt kopen? Of vraagt u zich af of er een online shop bestaat waar u alles kunt vinden dat te maken heeft met entertainment? Dan is misschien shop4nl de winkel voor u, een online winkel voor videogames en entertainmentproducten. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over shop4nl, verder kunt u reviews lezen van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van deze online winkel en antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. De ErvaringenSite is een platform waarin echte mensen hun ervaring kunnen delen over de vele diensten die beschikbaar zijn op het internet.

  Over shop4nl
  Shop4nl is geen onafhankelijk winkel. Ze maken deel uit van de Britse organisatie Xbite Ltd dat was opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 2004. Oorspronkelijk, was Xbite thuis opgericht door de broers Nick en Keely Whitehead die vroeg bij waren voor het verkopen van producten online. Xbite was opgezet in de logeerkamer waar de broers hun producten verkochten via eBay. Destijds, boden ze alleen videospellen aan en daarop gebaseerde accessoires. In 2007 verplaatste Xbite naar haar eigen platform waar ze alles verkochte dat te maken had met videogames en andere spelcategorieën zoals bord- en kaartspellen, de domeinnaam was 365games.co.uk. In 2012, werd het Player Point systeem ingevoerd waarmee klanten punten konden verdienen en die vervolgens inwisselen voor coupons. In hetzelfde jaar werd ook shop4nl opgericht. Over de jaren heen heeft Xbite meerdere gelokaliseerde online shops geopend over de hele wereld en haar assortiment steeds verder uitgebreid. Tegenwoordig haalt Xbite, met haar winkels zoals shop4nl, 80% van haar omzet van producten die buiten de categorie van videospellen vallen.

  Diensten van shop4nl
  Alhoewel shop4nl oorspronkelijk was opgezet als een speciaalzaak voor videogames en andere spelcategorieën zoals bord- en kaartspellen, heeft het tegenwoordig een breed assortiment aan diverse producten. Categorieën waar u producten voor kunt vinden op de website shop4nl.com zijn muziek, boeken, elektronica, sport & buitenshuis, huis & tuin, kleding en speelgoed.

  Player Points
  Op shop4nl.com kunt u een persoonlijke account aanmaken, waarmee u zogenaamde Player Points mee kunt verzamelen. Elke keer als u een aankoop maakt op shop4nl.com, of alle andere websites van Xbite, krijgt u 2,5% van de aankoopprijs terug in Player Points. Als er een extra promotie aan de gang is, kunt u tot 100% van uw aankoopprijs terugkrijgen in Player Points. In de wisselkoers staan 1000 punten gelijk aan €1,00. Dus voor 2500 punten krijgt u een voucher ter waarde van €2,50. Hierbij geldt vervolgens dat u een minimumbedrag moet besteden om gebruik te maken van de voucher, bij een voucher van een hogere waarde is het minimumbedrag dat u moet besteden ook hoger.

  Uw mening over shop4nl
  Heeft u recent een aankoop gedaan op schop4nl? Of heeft u weleens uw punten ingewisseld voor een voucher? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaring te delen op onze website. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om iedereen in te lichten, als ze op het punt staan om gebruik te maken van een nieuwe dienst, uw review speelt hierbij een cruciale rol voor onze andere bezoekers.

  How to Make a WordPress Online Store - 2019 (Step by Step)

  Shop4nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shop4nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shop4nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shop4nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shop4nl actief?

  Shop4nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shop4nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.