ErvaringenSite

  Ervaringen shopDisney

  Mickey Mouse, Spiderman, Frozen of Moana. Zowel jong als oud genieten van de Disneywereld. Een bezoek aan Walt Disney World is een droom voor velen. Mensen kijken dagelijks naar de verschillende films, kinderen kennen de liedjes uit het hoofd en de verschillende thema’s zijn vaak genoeg terug te vinden bij evenementen zoals verjaardagsfeestjes, carnaval, maar ook gewoon bij producten zoals kleding, speelgoed of bij het zoeken van een leuke gift.

  shopDisney maakt het mogelijk om online de gewenste Disney artikelen te kopen. Via deze website kun je niet alleen producten kopen, maar ook tickets voor een bezoek aan Disney Land en de Disney bioscoop. Niets zou erger zijn dan wanneer je een cadeau voor iemand koopt en er wordt een verkeerd item verzonden, of de gekochte kleding is niet in de juiste maat. Om te voorkomen dat je zoiets ervaart kun je bedrijfsprofielen bekijken, waardoor je erachter komt wat de werkelijke beleving is van klanten.

  Over shopDisney
  De Disney winkel is onderdeel van een internationale keten van zaken die alleen Disney-gerelateerde artikelen verkoopt. De eerste Disney winkel werd in 1987 opgericht te California. Volgens de statistieken zijn er anno 2021 bijkans 250 Disney winkels wereldwijd en wel in Noord-Amerika, Europa, Japan en China.

  Zoals het bedrijf zelf aangeeft hebben zowel jong als oud ongelimiteerde keuzes uit Disney artikelen. Ook wordt gezegd dat het gaat om producten met een hoge kwaliteit en dat men met de dienstverlening elke klant blij maakt en voorziet in zijn of haar behoeften.

  Producten en diensten van shopDisney
  ShopDisney verkoopt naast de Disneyproducten ook artikelen van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het assortiment bestaat uit verschillende Disney karakters en thema’s van films. Daarom kan er ook middels die categorieën gezocht worden naar items. In de shop kun je terecht voor speelgoederen zoals poppen, auto’s, puzzels en bordspelen. Naast speelgoederen worden er ook spullen voor het huis verkocht zoals baddoeken, kopjes, sierkussens en schilderijen. Diverse kleding is beschikbaar voor volwassenen, kinderen en baby’s.

  Er worden bij shopDisney niet alleen producten verkocht, maar ook kaartjes voor de bioscoop, de Disneyshows zoals musicals en tickets voor een bezoek aan Disneyland. Studenten krijgen 10% korting bij aankoop van hun producten. Een verkeerd item gekocht? Geen probleem, dit kan binnen 30 dagen gratis ingeruild worden. Mocht een product kapot zijn of is er een andere klacht, dan kan er van maandag tot vrijdag een melding gegeven worden, via de telefoon, e-mail of via de chat.

  Complimenten, klachten en tips voor shopDisney
  Heb je al eerder iets besteld via shop Disney? Schroom dan niet om je ervaring te delen met anderen. Heb je daadwerkelijk het ‘magisch’ gevoel ervaren of kon de dienstverlening beter? Vertel anderen zo gedetailleerd mogelijk hoe je bijvoorbeeld de dienstverlening en kwaliteit van de producten van shop Disney hebt ervaren. Hierdoor kan men gericht op zoek gaan naar het cadeau of het artikel waar men naar op zaoek was. Men weet dan precies wat er verwacht kan worden.

  Online Shop With Me! 🛍

  shopDisney
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over shopDisney

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is shopDisney een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over shopDisney. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is shopDisney actief?

  shopDisney is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van shopDisney gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.