Sh*t That I Knit

Alle reviews

Sh*t That I Knit

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

C
Carolina
Ik heb al twee keer iets besteld bij sh * t that I knit. Ik vind het een heel leuke website en een goede manier om individuele ontwerpers en makers te ondersteunen in hun projecten. Ik heb een wint...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sjaal en muts

  Ik heb al twee keer iets besteld bij sh * t that I knit. Ik vind het een heel leuke website en een goede manier om individuele ontwerpers en makers te ondersteunen in hun projecten. Ik heb een winter muts en een sjaal besteld. Beide producten zijn van erg goede kwaliteit. Ik kan me echter voorstellen dat de kwaliteit kan vershcillen op deze website.
  De levering van de prodcuten was altijd zeer snel en zoals afgesproken. Ik heb hier niks op aan te merken. Als je op zoek bent naar een uniek cadeautje of een leuk kledingstuk, kan ik deze webshop zeker aanbevelen!!


Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Sh*t That I Knit

Ben je op zoek naar een leuke muts, sjaal, sweater of ander gebreid item? Dan zouden de producten van Sh*t That I Knit misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouw bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Sh*t That I Knit review te plaatsen. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Sh*t That I Knit
Bij Sh*t That I Knit zijn ze van mening dat als je je goed voelt, je er altijd op je best uitziet. Zo streven ze ernaar om gebreide kleding en accessoires van hoge kwaliteit te maken waarin je je altijd en overal goed zou voelen. Als je weet dat de materialen die gebruikt worden om hun producten te maken van duurzame oorsprong zijn, zou je je volgens het team van dit bedrijf automatisch goed voelen. En zodra je op de hoogte bent dat hun producten handgemaakt worden door werkende moeders in Peru die een eerlijk loon verdienen, zou je je volgens de mensen achter dit bedrijf nog authentieker voelen. En als je weet dat Sh*t That I Knit ook nog eens speciale setjes verkoopt om jongvolwassenen die een kankerbehandeling ondergaan te leren breien, voel je je misschien zelfs nog een pak beter.

Producten en diensten van Sh*t That I Knit
Als je ongeveer een idee hebt van het product waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan in het zoekvenster een algemene of meer specifieke term invoeren. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Lil Beans, Accessoires en Custom Beanies. Vervolgens kun je per item een van de gewenste kleuren aanklikken om te kijken of deze nog beschikbaar is. Via de homepage kun je je ook inschrijven op de nieuwsbrief als je in de toekomst op de hoogte wilt blijven van producten en aanbiedingen, of jezelf aanmelden voor de Close Knit Club. Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je het team van dit bedrijf via het contactformulier op de website bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Sh*t That I Knit
Heb je ooit al één of meerdere creaties van deze onderneming gekocht? Grijp dan snel de kans om op deze pagina jouw persoonlijke Sh*t That I Knit ervaringen met onze bezoekers te delen in de vorm van een bondige review. Zo kun je hen bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de verkochte items, hoe jij als klant de online bestel-, betaal- en verzendprocedure hebt ervaren en of je vlot iemand van het team kunt bereiken als je vragen of opmerkingen hebt. Laat het ons zeker weten! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.