ErvaringenSite

  Ervaringen Sieraden4life

  Als je een mooie outfit aan hebt kun je deze helemaal afmaken met wat leuke sieraden. Maar waar kun je nou wat bijzondere sieraden vinden die niet iedereen heeft? Eén bedrijf dat handgemaakte en daarom dus bijzondere sieraden aanbiedt is Sieraden4life. Maar wat voor kwaliteit kun je van hun armbanden verwachten? Zullen hun kettingen wel stevig genoeg zijn om lange tijd mee te gaan? Zal het lang duren voor jouw enkelbandje bezorgd wordt door de bezorgservice van deze sieradenwinkel of heb je ze al in huis voor de volgende speciale gelegenheid? En wat voor een klantenservice kun je van Sieraden4life verwachten als je ze wat hulp nodig blijkt te hebben? De enige manier om hier echt achter te komen is via reviews achtergelaten door echte klanten van Sieraden4life. Lees hun reviews om wat meer over deze sieraden winkel te weten te komen. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en andere opmerkingen kunnen je vertellen wat het kopen van een sieraad bij Sieraden4life echt inhoudt.

  Over Sieraden4life

  Sieraden4life biedt sieraden aan. maar ze hebben niet gewoon zomaar sieraden. Ze hebben een selectie armbanden en kettingen die helemaal met de hand gemaakt is door maaksters in Kenia. De oprichter van Sieraden4life was John Schut. Hij geloofde dat als je het goed met je gaat, je ook iets voor een ander moet doen. Hij en zijn partner Linda zijn daarom gestart met ontwikkelingshulp. Hier is ook Sieraden4life uit voort gekomen, een bedrijf dat sieraden verkoopt die gemaakt zijn door moeders in Kenia. In 2015 is Schut overleden, maar Sieraden4life zet zijn missie voort. In de winkel van Sieraden4life kun je armbanden, kettingen en enkelbandjes vinden. De selectie armbanden is dan nog eens onderverdeeld in collecties zoals Classy, Luxe, Ibiza, Kids, Pick & Mix, Him, Nature en Happiness. Naast sieraden heeft Sieraden4life ook nog een assortiment tashangers, Kikoy strandlakens en sleutelhangers. Ook als bedrijf kun je bij Sieraden4life kopen. In hun afdeling ‘zakelijk’ vindt je relatiegeschenken en producten voor een retail bedrijf of groothandel.


  Hier zie je echt authentieke Keniaanse sieraden.

  Diensten van Sieraden4life

  Je kunt bij Sieraden4life, net als bij vele webshops, online bestellen., Selecteer gewoon de armband of ketting van je keuze en zet hem zo in je digitale winkelmandje. Er is een Sieraden4life bezorgservice die ervoor kan zorgen dat de sleutelhanger of tassenhanger netjes bij jou thuis wordt bezorgd zodat je niet zelf naar een winkel hoeft. Ook heeft Sieraden4life een klantenserviceafdeling om je te helpen als je er even niet meer uit komt.

  Klachten, Complimenten en Yips voor Sieraden4life

  Ben jij al in het bezit van zo’n mooi, handgemaakt sieraad van Sieraden4life? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over deze sieraden winkel te vertellen. Wat is de kwaliteit van deze armbanden en tassenhangers? Hoe makkelijk was het om een bestelling te plaatsen via hun website?Moest je lang wachten voor de ketting bezorgd werd? En wat voor klantenservice kun je van Sieraden4life verwachten als je hulp nodig hebt? Schrijf je eigen review en vertel ons meer over jouw ervaring met Sieraden4life. Op die manier kun je andere klanten helpen die erover denken om iets bij Sieraden4life te kopen.

  Sieraden4life
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sieraden4life

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sieraden4life een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sieraden4life. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sieraden4life actief?

  Sieraden4life is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sieraden4life gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.