ErvaringenSite

  Ervaringen SierbetonOnline

  Beton, daar weten ze alles van bij SierbetonOnline. Bij ErvaringenSite weten we alles van klantenervaringen. Wil je daarom meer weten over de ervaringen van klanten van SierbetonOnline, zoek dan niet verder. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten die al besteld hebben bij de webshop. Ze laten jou weten of ze de webshop aanraden en vertellen alles over de kwaliteit van de producten. Je maakt met deze reviews altijd de beste keuze, omdat je weet wat je van de webshop kunt verwachten. Heb jij jouw bestelling van de webshop al binnen, dan hopen wij natuurlijk dat je een review schrijft over SierbetonOnline. Je helpt op die manier nieuwe klanten en je krijgt zelf de kans om de webshop een compliment te geven.

  Over SierbetonOnline

  Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van beton, durft SierbetonOnline zichzelf een specialist te noemen. De hoogste kwaliteit producten voor een lage prijs, dat beloven ze hun klanten. De reviews van de klanten zullen dit natuurlijk nog moeten bewijzen. De webshop heeft een eigen fabriek, waardoor maatwerk betonproducten geleverd kunnen worden. Dit maakt het bestellen bij SierbetonOnline nog makkelijker. Je kunt kiezen uit het gehele assortiment en hoeft nooit bang te zijn dat de producten niet in jouw tuin passen. De producten van SierbetonOnline zijn overigens niet alleen geschikt voor de tuin. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het interieur van je huis.


  De U-elementen van SierbetonOnline zijn erg populair bij klanten. Wat vind jij?

  Diensten SierbetonOnline

  Aangezien de webshop zich niet gespecialiseerd heeft in een bepaald product, maar een specifiek materiaal, kunnen ze klanten een ruim assortiment bieden. Ze hebben raamdorpels, bloembakken, banken, U-elementen, betonpoeren, L-elementen, bielzen, brievenbussen, tafels, tegels en nog veel meer. Overigens staat SierbetonOnline niet meer alleen bekend om hun betonproducten. Ze hebben nu ook prefab en steen aan hun specificaties toegevoegd. Je bestelling wordt altijd gratis verzonden en je hebt 100 dagen bedenktijd. Ook gaat betalen altijd veilig met iDeal, PayPal, Bancontact/ MisterCash, overboeking, Visa, MasterCard en AfterPay.

  Klachten SierbetonOnline

  Heb jij maatwerk betontegels besteld in de webshop en passen de tegels niet? Of heb jij de verkeerde bestelling ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van SierbetonOnline. Op de website vind je verschillende manieren om de klantenservice te bereiken. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer of het e-mailadres. De website heeft echter ook een chat en een contactformulier. De klantenservice staat altijd klaar voor klanten met vragen, klachten en geeft graag advies. Probeer daarom altijd eerst de klantenservice en vertel in jouw recensie op ErvaringenSite of je naar tevredenheid geholpen bent.

  Jouw ervaringen met SierbetonOnline

  Wat vind jij van SierbetonOnline? Heb jij een bestelling geplaatst en heb je nu prachtige bloembakken in de tuin staan? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit? Was de levering op tijd? En kun je eenvoudig maatwerk producten bestellen? Andere klanten willen de antwoorden op deze vragen graag weten. Geef jouw beoordeling en laat weten of jij SierbetonOnline aanraadt.

  Lees de reviews van klanten van SierbetonOnline. Wat vinden ze van de kwaliteit? Wat is hun mening? Hebben ze positieve of negatieve ervaringen?

  SierbetonOnline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SierbetonOnline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SierbetonOnline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SierbetonOnline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SierbetonOnline actief?

  SierbetonOnline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SierbetonOnline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.