ErvaringenSite

  Ervaringen Sigma Beauty

  Vind jij het leuk om make-up looks te creëren? Is make-up jouw passie en vind jij het leuk om nieuwe make-up producten te kopen en uit te proberen? Misschien is het dan de moeite waard om de webshop van Sigma Beauty te bezoeken. Sigma is een make-up merk dat is ontstaan in 2009. Het merk bracht toen haar eerste make-up kwastenset op de markt dat vrijwel direct uitverkocht was. Sindsdien is het assortiment van Sigma blijven groeien met nieuwe producten. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen lezen over de ervaringen van anderen met dit make-up merk? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk reviews en beoordelingen over Sigma Beauty, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Bovendien vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over diverse andere bedrijven in verschillende categorieën.

  Over Sigma Beauty

  Sigma Beauty is opgericht door Dr. Simone Xavier en Rene Xavier Filho, een moleculair bacterioloog en een civiel ingenieur. Het team van Sigma Beauty is toen uitgebreid en sindsdien is het bedrijf niet gestopt met het ontwikkelen van nieuwe producten om de beauty routines van haar klanten te veranderen en verbeteren. Het bedrijf geeft aan dat zij zich van andere merken onderscheidt, doordat zij naar haar klanten luistert en feedback altijd meeneemt in het ontwikkelproces. Sigma ontwikkelt haar producten met behulp van de inspiratie van beauty liefhebbers en professionele make-upartiesten. De speerpunten van het bedrijf zijn dan ook kwaliteit, functionaliteit en innovatie.

  Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website van Sigma raadplegen. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice door het online contactformulier op de website in te vullen, te bellen naar 1(800) 941-6991 of een bericht te sturen via de chatfunctie op de website. Vergeet ook niet om het bedrijf te volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, YouTube en TikTok.

  Online Shop With Me! 🛍

  Producten en diensten van Sigma Beauty

  Sigma verkoopt diverse make-up kwastenwaaronder gezichtskwasten, oogkwasten, skincare kwasten en kwastensets. Bovendien vind je op de website van Sigma ook producten die speciaal zijn ontwikkeld om je kwasten mee schoon te maken. In de categorie make-up vind je producten voor je wenkbrauwen, waaronder wenkbrauwgels, wenkbrauwpoeders en wenkbrauwpotloden. Tevens verkoopt Sigma ook oogmake-up zoals oogschaduwpaletten, eyeliners en mascara's. Sigma staat ook voor je klaar als het gaat om producten als highlighter, bronzer, lipsticks en rouge.

  Sigma blog

  Sigma Beauty heeft een blog waarop zij artikelen plaatsen over verschillende onderwerpen op het geied van make-up en beauty. Zo hebben zij artikelen over het perfectioneren van je make-up routine, artikelen met tips en tricks, artikelen over het merk Sigma en artikelen over het uitzoeken van de perfecte make-up kwast. Ten slotte worden er ook blogs gepost die geschreven zijn door beauty experts.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sigma Beauty

  Heb jij wel eens make-up producten van Sigma Beauty besteld? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij een beoordeling en review over dit bedrijf op onze pagina achter wilt laten. Hoe heb jij het contact met de klantenservice van Sigma Beauty ervaren en wat is jouw mening over de producten die je hebt gekocht? Laat jouw review achter en help andere beauty- en make-up liefhebbers met het uitbreiden van hun make-up stash!

  Sigma Beauty
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sigma Beauty

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sigma Beauty een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sigma Beauty. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sigma Beauty actief?

  Sigma Beauty is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sigma Beauty gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.