Skincarerx

Alle reviews

Skincarerx

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Skincarerx

Een stralende huid, glad, zacht en zonder vlekken, acne en een gezicht zonder rimpels. Ja, dat is een droom van velen. Zelfzorg is een teken van jezelf liefhebben, maar ook van ontspanning, rust en positieve energie uitstralen.

Mensen gaan steeds vaker op zoek naar verzorgingsproducten, gemaakt van natuurproducten of van medisch geteste samenstellingen. Omdat de huid gevoelig kan zijn voor chemische stoffen, is het raadzaam om altijd eerst goed na te gaan wat wel of niet werkt voor jouw huid. Dit ter voorkoming van allergische reacties of gewoon investeren in lichaamsproducten, die niet het gewenste effect hebben. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om de reviews van huidverzorgingsbedrijven, zoals SkinCareRX, op onze website te bekijken.

Over SkinCareRX
SkinCareRX is een bedrijf dat online huidverzorgingsproducten verkoopt. Het bedrijf is in 1999 opgericht en biedt klinisch gebaseerde, dermatologisch geteste producten voor thuisgebruik. Enkele van deze merken zijn Dermalogica, NuFace, SkinMedica, Natura Bisse en nog veel meer. Het bedrijf meent uniek te zijn, vanwege het feit dat de producten die online worden aangeboden, veelal uitsluitend gekocht kunnen worden door tussenkomst van een dermatoloog.

Producten en diensten van SkinCareRX
Klanten kunnen bij SkinCareRX terecht voor verschillende lichaamsverzorgende producten, zoals lotions, crèmes, maskers, oliën, serums, supplementen en nog vele andere producten voor de huid, het gezicht, de lippen, maar ook voor het haar. Naast de verdeling naar producttype kan men ook zoeken naar producten voor specifieke huidtypen, waaronder de droge huid, de normale huid, de gevoelige huid en de olieachtige huid.

Verder zijn de producten van SkinCareRX gesorteerd naar hun werking. Er zijn producten voor acne, bij vitamine C gebrek, voor het wegwerken van donkere kringen rondom de ogen, voor roodheid en Rosacea.Ook is er make-up te vinden, waaronder oog make-up, bijvoorbeeld oogschaduw, mascara en wenkbrauwpencelen. Voor het gezicht zijn er onder andere blusher, concealers, foundations, highlighters, primers, gezichtspoeder, bronzers en setting sprays. Klanten komen ook aan hun trekken voor haarproducten, zoals shampoos en conditioners, haaroliën speciaal voor bijvoorbeeld droog haar, haarsprays, haarmaskers, maar ook borstels en kammen.

Alle producten worden medisch getest en hebben medische voordelen voor het lichaam. Zo zijn de Dermelect 4-in-1 lipsticks een voedende behandeling voor de lippen, waarbij middels geavanceerde anti-verouderingstechnologieën en ingrediënten op natuurlijke basis ervoor wordt gezorgd dat de lippen langdurig gehydrateerd blijven. Hierdoor bestrijdt het ook de verschijning van fijne lijntjes op de lippen. Er zijn dagelijks gediplomeerde schoonheidsspecialisten beschikbaar om telefonische consultaties te geven en om vragen te beantwoorden ter bevordering van een effectief huidverzorgingsregime van de klant.

Complimenten, klachten en tips voor SkinCareRX
Ben je bekend met de producten van SkinCareRX? Laat dan een review achter omtrent de effectiviteit en kwaliteit van deze producten. Hebben de verzorgende producten daadwerkelijk een verbetering gebracht aan jouw droge huid of heb je een verschil gemerkt na het gebruiken van de bekende haarproducten? Laat ook weten wat je vond van de klantenservice van SkinCareRX. Mocht je een gesprek gevoerd hebben met de schoonheidsspecialisten van het bedrijf, vertel anderen dan ook hoe jij dat vond.