ErvaringenSite

  Ervaringen SKOT Fashion

  Ben je op zoek naar een duurzaam kledingmerk voor mannen? SKOT Fashion stelt een dergelijk bedrijf te zijn. Ga je na het lezen van de reviews via ErvaringenSite, je kledingaankopen via SKOT Fashion doen?

  Wat is SKOT Fashion?

  SKOT Fashion is een duurzaam Belgisch kledingmerk voor mannen. Je kunt deze duurzame kleding online kopen. Door het merk wordt aangegeven dat de achterliggende gedachte van online verkoop is, dat de duurzame artikelen tegen de scherpst mogelijke prijs verkocht kunnen worden. Door het bedrijf wordt aangegeven dat deze feitjes ervoor zorgen dat het bedrijf bijzonder is tussen de bestaande duurzame kledingmerken. SKOT Fashion verkoopt haar spullen transparant. Zo kunnen bezoekers van de website zien welke kosten er gemaakt zijn en welke marge er wordt gerekend. SKOT Fashion wil hiermee transparant naar haar klanten zijn. Omdat er niet veel kosten gemaakt worden kan het verschil met andere retailers gemaakt worden.

  SKOT Fashion heeft twee designs. Deze twee designs verschillen in kleinigheden. Alle overhemden en t-shirts die worden verkocht hebben een slim fit pasvorm. Via de optie 'maattabel' op de website van SKOT Fashion lees je welke maten er verkocht worden en wat de achterliggende gedachte hiervan is.

  Door SKOT wordt via een speciale pagina op de website instructies gegeven voor het gebruik van je SKOT overhemd. Dit doen ze omdat klanten dan zo lang mogelijk van de aankopen kunnen genieten. Er wordt onder meer vertelt dat het wassen van kledingstukken van invloed is op het overhemd en het milieu. Je kunt het overhemd het beste wassen als deze echt vies is geworden. Alternatieven voor wassen in de wasmaschine zijn volgens SKOT Fashion dat je het overhemd buiten kunt hangen, het in de vriezer kan doen en dat een vlek ook met een natte doek aangepakt kan worden. Het is handig om een kijkje te nemen bij de tips die door het bedrijf worden gegeven.

  21 BRILLIANT LIFE HACKS WITH JEANS

  Contact opnemen

  SKOT is gelegen aan de Plantage Middenlaan. Mocht je een vraag hebben dan kun je deze aan het bedrijf stellen. Dit kan via diverse mogelijkheden. Contact opnemen kan via een online contactformulier op de website, per e-mail, telefoon, whatsapp en social media. De kanalen die door SKOT Fashion worden gebruikt zijn Instagram, Twitter en Facebook. Er wordt aangegeven dat e-mail de meest eenvoudige manier is om contact op te nemen. De klantenservice is te bereiken tussen 09:00 uur 's ochtends en 18:00 uur 's avonds.

  Bestellen en betalen

  Onder het motto 'Wij houden ook van gemak' wordt er aangegeven dat klanten zorgeloos kunnen bestellen. Bij een bestelling van boven de € 70,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook als er iets geruild of geretourneerd moet worden. Artikelen worden per reguliere post verstuurd zodat klanten niet thuis hoeven te blijven.

  Betalingen kunnen via allerlei manieren plaatsvinden. Er wordt door het kledingbedrijf aangegeven dat iDEAL de snelste en goedkoopste optie is. Mocht je niet per iDEAL kunnen betalen is er geen man overboord. Je kunt namelijk ook betalingen verrichten via Paypal en credit cards zoals American Express, Visa en MasterCard.

  Wat zijn de klantervaringen bij SKOT Fashion?

  Ben jij al klant bij SKOT Fashion en heb je bij dit bedrijf al aankopen gedaan? ErvaringenSite en haar bezoekers zijn enorm benieuwd wat je bevindingen zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de kleding? Ben je tevreden over de prijzen die je hier voor kleding moet betalen? Zijn je spullen op tijd bij je afgeleverd? Heb je weleens een klacht gehad over SKOT Fashion? Hoe is deze klacht toen afgehandeld? Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.

  SKOT Fashion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SKOT Fashion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SKOT Fashion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SKOT Fashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SKOT Fashion actief?

  SKOT Fashion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SKOT Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.