ErvaringenSite

  Ervaringen SKOT Fashion

  Kleding shoppen op het internet? Heerlijk toch! Helaas komt het vaak voor dat de kleding die je hebt besteld niet voldoet aan de verwachtingen. Natuurlijk gebeurt het iedereen wel eens dat de maat verkeerd is, maar nog vervelender is het wanneer het product niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Toch hoef shoppen op het internet niet altijd met een drama te eindigen. Er zijn heel veel bedrijven die er prat op gaan kwaliteit te verkopen. Zo ook met het Friese bedrijf SKOT, gespecialiseerd in topkwaliteit overhemden en shirts voor mannen. Heeft u ervaring met dit bedrijf? Dan zouden wij u bij deze willen verzoeken om uw review bij ons achter te laten. Beoordelingen van echte mensen, daar gaat het bij ErvaringenSite om! Zodat meer mensen krijgen wat we verwachten en de online shops langzaam uit de anonimiteit worden gehaald met behulp van de informatie die wij als consumenten met elkaar delen.

  Over SKOT Fashion
  De online kledingshop met de naam SKOT is nieuw, in 2021 opgericht in Amsterdam. De naam SKOT is een Fries woord, wat schat betekent. We vermoeden dan ook dat een van de oprichters familiebanden heeft met Friesland. Deze naam is heel bewust gekozen, om aan te geven dat het hier om mooie producten gaat, die je zou moeten koesteren. Over de mensen achter dit bedrijf of de organisatie is verder helaas geen informatie te vinden op het internet. Wel kunnen wel lezen dat het bedrijf bij de Kamer van Koophandel is geregistreerd onder de naam SKOT Fashion B.V. in Muiderberg. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Op de website is een contactformulier opgenomen, een matentabel en verschillende betalingsmethoden.

  Producten en Diensten van SKOT Fashion
  SKOT geeft op haar website aan dat hun producten van topkwaliteit zijn en dat alle aangeboden producten van duurzame materialen zijn gemaakt. Het assortiment is niet zo heel uitgebreid: er staan een aantal polo’s en overhemden afgebeeld. We verwachten dat dit binnenkort nog wel kan gaan veranderen: het bedrijf is namelijk net pas opgestart. De website ziet er in het ieder geval behoorlijk professioneel uit. SKOT heeft geen fysieke winkel. Net zoals de meeste webshops heeft SKOT hier bewust voor gekozen om de kosten te drukken.

  Complimenten, Klachten en Tips over SKOT Fashion
  Heeft u wel eens een overhemd of polo gekocht bij SKOT? Wij willen graag alles weten over de kwaliteit. Is deze echt zo goed als ze doen geloven? Is het shirt het geld echt waard of bent u minder tevreden. Graag zouden wij van u horen wat u van deze nieuwe online webshop vind. De producten zien er op de website prachtig uit, geshowd door mooie mannen met professionele foto’s, maar wij zijn heel benieuwd naar de realiteit. Wat heeft u gekocht? Hoelang duurde het totdat u het product daadwerkelijk ontving? Uw review is uitermate belangrijk. Neem daarom even een paar minuutjes de tijd om een beoordeling achter te laten. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor het bedrijf SKOT. U mag absoluut meerdere reviews achterlaten. Help mee om van onze vergelijkingssite de beste en meest volledige Nederlandstalige vergelijkingssite te maken!

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  SKOT Fashion
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SKOT Fashion

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SKOT Fashion een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SKOT Fashion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SKOT Fashion actief?

  SKOT Fashion is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SKOT Fashion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.