ErvaringenSite

  Ervaringen Slapen Online

  Iedereen heeft voldoende slaap en een goede nachtrust nodig om zich fit te voelen. Een goed bed en comfortabel beddengoed zijn hiervoor de eerste vereisten. Een winkel die hier specialist in is, is Slapen Online. Maar wat voor een kwaliteit boxsprings en moltons zullen ze verkopen? Hoe lang zullen die kussens en matrassen goed blijven? Zullen die dekbedovertrekken wel warm of juist luchtig genoeg zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Slapen Online de nieuwe woonaccessoires bij je thuis zal komen bezorgen? En zal de klantenservice er wel echt voor je zijn als je toch niet helemaal tevreden over je plaid of dienblad blijkt te zijn? Al dit soort dingen kun je het beste horen van echte klanten van Slapen Online. Lees hun reviews om te ontdekken wat anderen nou echt van deze woonwinkel vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je vertellen wat je van Slapen Online kunt verwachten.

  Over Slapen Online

  Slapen Online is een woonwinkel die bedden, beddengoed en andere woonartikelen verkoopt. Na de tweede wereldoorlog is de eerste generatie begonnen om een prachtige beddenzaak in Haarlem op te zetten. Matrassen werden toen nog gevuld met een stof genaamd kapok en de bezorging ging, heel ouderwets, door middel van een bakfiets. Advertenties gingen toen niet via tv, radio of billboards maar gewoon in de krant. Ze zijn moderner geworden maar houden zich nog steeds aan de basis. Nog steeds richten ze zich voornamelijk op bedden en alles wat erbij hoort. Ze hebben kinderbedden, boxsprings, slaapbanken en alles wat erbij hoort. Het belangrijkste hiervan is natuurlijk een goed matras, maar de rest wordt niet vergeten. Ze hebben ook beddengoed zoals hoeslakens, topmatrassen, dekbedovertrekken, kussens enzovoort. Er is zelfs een afdeling nachtkastjes die je naast je bed kunt zetten. Hun assortiment andere woonaccessoires bevat lightboxen, bankjes, posters, dienbladen, trappen, vloerkleden, sierkussens, kaarsen, bijzettafels, vaasjes, windlichtjes, manden, dekens, plaids, kandelaars en nog veel meer. Je kunt dus niet alleen je slaapkamer maar eigenlijk je hele huis leuk aankleden.


  Hier wat ontspannende muziek om lekker bij te slapen.

  Diensten van Slapen Online

  De bedden en andere spullen van Slapen Online kunnen online worden besteld. Je hoeft alleen maar de matras of nachtkast te zoeken die je wilt en een bestelling te plaatsen. De bezorgservice van Slapen Online zal dan aan het werk gaan om het dekbedovertrek of hoeslaken netjes thuis te bezorgen. Ook heeft Slapen Online een klantenservice die je kan helpen als je om advies verlegen zit of een ander probleem hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Slapen Online

  Slaap jij al in een bed van Slapen Online? Ook als je alleen een stel kaarsen bij deze woonwinkel hebt gekocht horen wij graag meer over jouw Slapen Online ervaring. Hoe lekker liggen die matrassen nou echt? Zijn die hoeslakens echt zo lekker zacht? Helpt zo’n boxspring bed je aan een goede nachtrust? Moest je lang wachten op de bezorging van de nachtkastje. En wat voor een klantenservice biedt Slapen Online aan? Schrijf je eigen Slapen Online review en laat ons weten hoe jij echt over Slapen Online denkt. Slapen Online

  Slapen Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Slapen Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Slapen Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Slapen Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Slapen Online actief?

  Slapen Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slapen Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.