ErvaringenSite

  Ervaringen Sloffen Specialist

  Vaak is het onduidelijk wie een bepaalde website of online shop beheerd. Je weet dan ook niet zo snel waar je terecht kunt als je een klacht hebt of artikelen terug wilt sturen. Ook is het vaak lastig meer te weten te komen over de kwaliteit van de producten die een online shop je aanbiedt. Om meer over dit soort aangelegenheden te weten te komen is het raadzaam om reviews te lezen. Wij maken je het graag makkelijk door je deze reviews op onze website aan te bieden. Zo kun je eenvoudig lezen wat andere klanten te zeggen hebben over de online shop waarin je geïnteresseerd bent. Je komt direct te weten hoe het gesteld staat met de waardering die klanten voor deze shop hebben en wat je er dus kunt verwachten.

  Over de Sloffen Specialist

  Deze online shop is onderdeel van Bellatio, een van de vele webwinkels die Shoppartners BV uit Heerhugowaard in Nederland beheert. Het bedrijf heeft meer dan 100 online shops die elk specifieke producten uit een bepaalde categorie verkopen. Deze webwinkel in het bijzonder biedt sloffen en pantoffels voor jong en oud. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur. Je kunt er terecht voor vragen over de producten en je wordt er zelfs geholpen om je bestelling in orde te maken als dat je via de website niet lukt. Om een goede en veilige service te waarborgen is de Sloffen Specialist aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk en Ecommerce Europe. Daarnaast kun je zonder problemen betalen met je creditcard en voor de bezorging van bestellingen maakt de site gebruik van de diensten van onder andere DHL.

  3D Online Shop

  De producten van de Sloffen Specialist

  Voor iedereen die thuis graag warme voeten heeft biedt de Sloffen Specialist een groot aanbod aan sloffen. Er worden hier sloffen in allerlei maten en modellen voor dames, heren en kinderen verkocht. Elk model is uitgebreid te bekijken op een unieke productpagina waar de beschrijving, beschikbaarheid, leverkosten en prijs duidelijk vermeld staan. Behalve sloffen vind je hier ook een ruime keuze aan sjaals, fleece dekens, kruiken en knuffels voor kleine kinderen die in de magnetron of oven verwarmd kunnen worden. Als onderdeel van Bellatio biedt de Sloffen Specialist op de homepagina ook meerdere links naar andere sites waar je bijvoorbeeld cadeaus en feestartikelen kunt bestellen.

  Reviews over de Sloffen Specialist

  Ben je klant van de Sloffen Specialist? Dan horen we graag jouw mening over het bedrijf, de service en de kwaliteit van de producten. Was je na het bestellen tevreden of viel het tegen? Ongeacht de ervaring die jij met deze online shop hebt, het is het belangrijk om hem te delen met andere consumenten. Daarom bieden we je geheel kosteloos de mogelijkheid jouw beoordeling op onze website te publiceren. Op die manier kun je laten weten wat de voor- en nadelen zijn van het shoppen bij deze winkel. Door jouw review te lezen zullen andere klanten dan beter voorbereid zijn op het moment dat zij bij de Sloffen Specialist een bestelling willen plaatsen. Je helpt bovendien mee om een compleet beeld te schetsen van de waardering die er onder klanten heerst over deze online sloffen winkel.

  Sloffen Specialist
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sloffen Specialist

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sloffen Specialist een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sloffen Specialist. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sloffen Specialist actief?

  Sloffen Specialist is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sloffen Specialist gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.