ErvaringenSite

  Ervaringen Smart2have

  Het aanschaffen van een originele tablet of smartphone kan een heel dure investering zijn. En juist in een periode waar u dit apparaat nodig hebt, blijkt u niet over het volledig bedrag in één keer te beschikken. Een optie is sparen voor een originele, maar indien dringend 1 nodig, gaan voor een refurbished versie. Waar dient men op te letten bij de aankoop van een refurbished? Wat zijn de risico’s bij de aanschaf van een niet originele? Maakt men bij aankoop van een refurbished recht op dezelfde opties en voorwaarden als bij de originele?

  Vragen waar wij van Ervaringesite.be u mee op weg kunnen helpen. Wij delen via onze site de reviews met u van Smart2have. U mag dan zelf bepalen in hoeverre u in zee wilt gaan met dit bedrijf. Bekijk hier de reviews en graag vernemen wij ook van u uw eigen ervaring van uw bezoek bij Smart2have!

  Over Smart2have
  Smart2have.com is een online winkel waar klanten terecht kunnen voor de aanschaf van niet alleen refurbished smartphones, tablets en e-readers, maar ook originele producten. Smart2have is een onlineshop van Ecowave B.V., een bedrijf dat al sinds 2006 zich op de markt profileert als te zijn het bedrijf gespecialiseerd in inruil en hergebruik van (refurbished) smartphones, tablets en andere elektronica. Zij zijn actief op de telecommarkt in Nederland, België en Frankrijk.

  Producten en diensten van Smart2have
  Bij Smart2have kan men terecht voor een aanbod aan refurbished Apple iPhones, iPads en MacBooks, Samsung Galaxy's en merken als Huawei, Nokia en Sony. Een greep uit de voorraad apple artikelen zijn de iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7s, iPhone 7s Plus, iPhone 8s, iPhone 8s Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XSMax en de iPhone SE2020. Ereaders Kobo en Kindle. Ipad 2017,2018,2019, Pro, Air 1, Mini4, Galaxy Tab A, Tab S2, Tab S en Fire HD behoren ook tot de voorraad. Hun refurbished producten worden zorgvuldig gecontroleerden voorzien van de nieuwste software. Daarbij wordt met gecertificeerde tools gewerkt om de kwaliteit van de producten te waarborgen. De toestellen worden, indien nodig, voorzien van een nieuwe accu en altijd geleverd met een nieuwe, originele oplader.

  Complimenten, klachten en tips voor Smart2have
  Smart2have wenst aan haar klanten de zekerheid te geven dat de aankoop bij hun een veilige keuze is en dat de klanten kwaliteit producten in handen ontvangen. De levering van de producten van Smart2have heeft plaats in keurig verpakte verpakking van Smart2have of in de originele verpakking. De klant krijgt bovendien 2 jaren garantie en 30 dagen bedenktijd. Bestellingen worden gratis verzonden. Betalen kan via diverse online betaalmethoden zoals iDEAL en Buckaroo. Achteraf betalen kan via creditcard, Mastercard en Visa. Belgische klanten kunnen kiezen voor de betaalmogelijkheid Bankcontact/Mr. Cash. De levering is mogelijk binnen een dag.

  Hebt u al een artikel gekocht bij Smart2have? Hoe bevalt het gekochte apparaat u? Hoe vindt u haar dienstverlening naar de klanten toe? Was het winkelpersoneel of de helpdesk eerlijk en duidelijk in de uitleg over het product? Graag horen wij het van u! Laat ons uw mening weten over uw bezoek en het gekochte product op onze website!

  Bent u geïnteresseerd in de producten van Smart2have en wenst u meer te weten te komen over hun de dienstverlening naar klanten toe? Neem gauw een kijkje in de speciaal voor u verzamelde reviews hier op onze ErvaringenSite.

  24 HOUR ONLINE SHOPPING CHALLENGE

  Smart2have
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Smart2have

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Smart2have een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Smart2have. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Smart2have actief?

  Smart2have is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-1-pakket

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smart2have gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.