ErvaringenSite

  Ervaringen SmartStudentDeals.nl

  De droom van iedere student is op kot gaan. Een eigen plekje waar je op je gemak kan studeren zonder dat iemand je komt storen, behalve een dronken medestudent misschien. Eindelijk de vrijheid waar je zolang hebt naar verlangt. Dat klinkt echt allemaal als muziek in de oren. Maar met dit leven komen er ook veel verantwoordelijkheden. Daarnaast is het leven als een student niet goedkoop, voornamelijk wanneer je juist begint studeren. Daarom beslissen veel studenten om elektrische apparaten te huren, dit om kosten uit te sparen. Een bedrijf dat elektrische apparaten verhuurt, is SmartStudentDeals.nl. Met dit bedrijf kan je wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, fornuizen, koelvriescombinaties, televisies en gameconsoles huren.

  Over SmartStudentDeals.nl
  SmartStudentDeals.nl is opgericht in 2013 en het hoofdkantoor bevindt zicht in Zaltbommel. Het bedrijf verhuurt elektronica aan studenten die samenwonen met medestudenten en dus voorzieningen met elkaar moeten delen. Je moet ingeschreven staan bij een onderwijsinstelling om de apparatuur te kunnen leasen. Ook internationale studenten kunnen elektronische apparaten via SmartStudentDeals.nl huren.

  Producten en diensten van SmartStudentDeals.nl
  SmartStudentDeals.nl verhuurt elektronische apparatuur. Op hun website kan je vaatwassers, fornuizen, koelvriescombinaties, wasdrogers, wasmachines, televisies en gameconsoles huren. Het leasen van een apparaat met SmartStudentDeals.nl begint door het kiezen van welke apparaten je wilt huren. De minimale leasetermijn is 1 jaar. Je kan er ook voor kiezen om meerdere jaren de elektronica te huren. Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd worden besteld. Vul het bestelformulier in en binnen een werkdag zal je worden teruggebeld om de bestelling af te ronden en om een leveringsdatum af te spreken. Bij de levering worden er geen installatiekosten gerekend, de apparaten worden gratis geïnstalleerd. Er hoeft ook geen borg te worden betaald. Er moet maandelijks een bedrag worden betaald voor de huur van de toestellen.

  Bij het einde van de leaseperiode en je wilt de huurovereenkomst beëindigen, moet je dit uiterlijk een maand op voorhand doorgeven. Dit moet worden schriftelijk aan het bedrijf doorgegeven. Indien dit niet wordt gedaan, wordt de huurovereenkomst verlengd. Indien het apparaat stuk gaat, wordt er gevraagd van SmartStudentDeals.nl om contact met hen op te nemen via de website of door te bellen naar de klantenservice. De volgende werkdag zal er bij je worden langsgekomen door een monteur om het probleem te verhelpen. Indien mogelijk en nodig belooft SmartStudentDeals.nl om voor een vervangtoestel te voorzien.

  Complimenten, klachten en tips over Stedentrips.nl
  Ben je een student en woon je in een studentenhuis? Denk je eraan om elektronische apparaten via SmartStudentDeals.nl te huren? Of heb je vroeger al via dit bedrijf al apparaten gehuurd en zou je graag je ervaring met anderen willen delen? Twijfel dan niet en schrijf je review hier neer op ErvaringenSite. Uw ervaring zal toekomstige klanten van dit bedrijf helpen om te beslissen of SmartStudentDeals.nl iets voor hen is of juist niet. Hoe gemakkelijk is het om elektronica te leasen via SmartStudentDeals.nl? Hoe is de kwaliteit van de geleverde apparaten? Hoe is de klantenservice en de dienstverlening nadat de apparaten zijn geleverd? Wat is je ervaring bij het beëindigen van het contract met SmartStudentDeals.nl?

  Shop Registration Online 2020 in UP | दुकान का ऑनलाइन पंजीयन |Online Shop Registration |Nivesh Mitra

  SmartStudentDeals.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SmartStudentDeals.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SmartStudentDeals.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SmartStudentDeals.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SmartStudentDeals.nl actief?

  SmartStudentDeals.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SmartStudentDeals.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.