ErvaringenSite

  Ervaringen Smokers Countdown

  Wil je stoppen met roken en heb je echt al alles geprobeerd? Dan is Smokers Countdown misschien wel dé oplossing! Smokers Countdown is een apparaatje die je helpt bij het afbouwen van het aantal sigaretten dat je rookt. Wil je meer weten over Smokers Countdown? Lees dan snel verder.
  Wat klanten vinden van Smokers Countdown lees je hier op deze pagina.

  Over Smokers Countdown

  Afkomen van een verslaving is moeilijk, dat weten we allemaal. Er bestaan heel wat verschillende producten om je af te helpen van het roken, Smokers Countdown is daar één van. Smokers Countdown is een apparaatje die je in je pakje sigaretten steekt en dan geeft het aan door middel van een lampje wanneer je een sigaret mag opsteken en wanneer je nog even moet wachten. Je stelt het apparaatje zelf in op basis van je persoonlijke rookgewoonte en het aantal dagen waarin je af wil van je rookgewoonte, standard is dat 90 dagen. De Smokers Countdown maakt dan een persoonlijk afbouwschema voor je op. De tijd tussen twee sigaretten wordt langzaamaan gerekt zodat je na een tijdje steeds minder rookt. Het schematisch afbouwen is aan te raden omdat de ontwenningsverschijnselen lichter zijn omdat je stap voor stap minder rookt en niet langer rookt omdat je er behoefte aan hebt maar volgens een schema. Hierdoor leer je zonder te kunnen. Met de Smokers Countdown kan je dus stoppen met roken in slechts 3 maanden tijd.


  Stoppen met roken met Smokers Countdown!

  Diensten van Smokers Countdown

  Met Smokers Countdown kan je stoppen met roken, al na 3 maanden! Je bouwt er stapsgewijs het roken mee af zodat je sneller met minder sigaretten de dag door kan komen. Op de website van Smokers Countdown vind je heel wat informatie over het stoppen met roken en ook heel wat tips om het vol te houden.

  Vragen of klachten voor Smokers Countdown

  Heb je vragen of een klacht over Smokers Countdown? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de post. Smokers Countdown heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Smokers Countdown? Vind je dat het apparaatje helpt om van je verslaving af te raken? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Smokers Countdown. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Smokers Countdown? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Smokers Countdown
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Smokers Countdown

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Smokers Countdown een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Smokers Countdown. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Smokers Countdown actief?

  Smokers Countdown is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Smokers Countdown gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.