ErvaringenSite

  Ervaringen Sneakershop

  ‘Als je haar maar goed zit’, dat is het gezegde dat velen elke morgen zeggen zodra ze de deur uit lopen. Ondanks dat haar natuurlijk belangrijk is, zeggen wij liever: ‘Als je schoenen maar goed zitten’. Irritante schoenen zorgen voor meer problemen dan een Bad Hair Day. Met een goede schoen die lekker zit, kun je de dag goed beginnen. Sneakershop verkoopt schoenen die iedereen een goed gevoel moeten geven, maar wat vinden hun klanten van het assortiment. Loop je met de schoenen van Sneakershop de hele dag op wolkjes of begint het te onweren zodra je de schoenen aantrekt? Je ontdekt het allemaal in de recensies op ErvaringenSite. Klanten vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de schoenen. Lees dus snel hun beoordelingen!

  Over Sneakershop

  Met meer dan 50 bekende merken en meer dan 3.500 verschillende artikelen, kan iedereen bij Sneakershop een nieuw paar schoenen vinden. De webshop is in de afgelopen 7 jaar tijd blijven groeien. De uitgebreide keuze voor schoenen is een belangrijke reden waarom klanten kiezen voor Sneakershop. Het assortiment met schoenen voor dames, heren en kinderen staat voor kwaliteit en de webshop wil klanten altijd een uitstekende service bieden. Wat hun klanten van deze kwaliteit en service vinden, ontdek je in hun reviews!


  Waar zijn die schoenen dan? Bij Sneakershop natuurlijk!

  Diensten Sneakershop

  Iedereen die op zoek is naar de nieuwste Nike Air Max sneakers of de Timberland Boots, hoeft bij Sneakershop niet verder te zoeken. Ook voor schoenen van Panama Jack, Adidas, Asics en Dr. Martens kun je in de webshop vinden. Oftewel, Sneakershop heeft genoeg keuze van de beste merken. De webshop heeft ook altijd meteen de nieuwste modellen en collecties te koop. Bestel je in de webshop voor meer dan 99,- dan worden je schoenen overigens ook gratis verzonden. Je betaalt je bestelling dan altijd veilig met iDeal, PayPal, creditcard, AfterPay of BankTransfer. Je kunt trouwens ook je fashioncheque bij Sneakershop inleveren. In de webshop zijn ook vaak kortingen en aanbiedingen die je via Twitter, Facebook en Instagram als eerste te zien krijgt.

  Klachten Sneakershop

  Blijf met klachten nooit lopen en neem contact op met de klantenservice van Sneakershop. Je kunt contact opnemen via de verschillende Social Media platformen van de webshop, maar op de website zelf kun je ook het contactformulier invullen. Heb jij een klacht gemeld? Of had je een vraag en heb je daarom contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de klantenservice. Nieuwe klanten zijn benieuwd of de service van Sneakershop echt uitstekend is.

  Wat vind jij van Sneakershop?

  Loop jij elke dag vrolijk de deur uit met je Nike Air? Of moest jij op je sokken naar je werk, omdat jouw nieuwe Panama Jack niet geleverd waren? Vertel in jouw review dan over jouw ervaringen met de webshop. Nieuwe klanten willen alle positieve en negatieve verhalen horen. Is de webshop namelijk betrouwbaar? Of raad jij andere klanten aan om ergens anders te bestellen? Leg in jouw review uit waarom je fan bent van Sneakershop, of waarom jij er nooit meer gaat kopen.

  Schoenen van Timberland, Dr. Martens en Nike koop je bij Sneakershop, maar is de webshop betrouwbaar? Lees hier reviews over ervaringen van klanten.

  Sneakershop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  schoenen

  Compleet onbereikbaar, niet telefonisch en niet via mail en dit na meer dan een maand na de bestelling, ook nog geen levering of herinnering.

  Door: christiaens bart26-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Sneakershop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sneakershop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Sneakershop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sneakershop actief?

  Sneakershop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sneakershop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.