ErvaringenSite

  Ervaringen SniZtop

  Zie jij ook zo op tegen het voorjaar waarin de pollen weer door de lucht zweven en jij weer niezend en snotterend de dag door moet zien te komen? Heb je al van alles geprobeerd maar niets helpt? Dan kun je het middel SniZtop eens proberen. Het is een natuurlijk middel dat helpt tegen deze klachten. Hoe tevreden anderen over dit middel en de werking ervan zijn lees je hier op ErvaringenSite.

  Over SniZtop

  Last van lenteperikelen? SniZtop is een middel dat verkocht wordt op www.sniztop.nl. Deze webshop is in handen van Davantis Health BV, een bedrijf die gezondheidsproducten en vrij verkrijgbare zelfzorggeneesmiddelen op de Nederlandse en Belgische markt brengt. Deze webshop draait enkel om SniZtop, een zelfzorgmiddel dat verlichting brengt bij allergie tegen gras, pollen, huisdierenstof en huisstofmijt. De bezorgkosten zijn € 3,95 voor Nederland en België. Boven een bestelling van € 20,- wordt de bestelling gratis bezorgd (twee of meer doosjes). Wanneer je voor 23.45 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis.


  Tips om hooikoorts te verminderen 

  Diensten

  De ontdekking van de anti allergene werking van kwarteleitjes.
  SniZtop is ontwikkeld in Frankrijk door Dr. G. Bruttmann die gespecialiseerd is in allergie. Al in de jaren 70 ontdekte een Franse huisarts dat mensen die in de landbouw werkten en daarbij kwartels kweekten minder allergieproblemen hadden dan de verdere bevolking in dat gebied. Bij wijze van experiment gaf hij rauwe kwarteleitjes aan allergische patiënten. Daarbij zaten volwassenen en kinderen. Hij merkte na een tijdje dat de symptomen bij deze mensen minder werden.

  Klinische studies

  Hierna hebben klinische studies de effectiviteit van het gebruik van kwarteleitjes op het gebied van allergieën bevestigd. Een recent (2014) dubbelblind onderzoek werd gedaan waarbij de proefpersonen niet wisten of ze een placebo kregen of SniZtop. Ze werden daarna blootgesteld aan een mengsel van allergenen zoals gras- en pollen, huisstofmijt en huidschilfers van katten en honden. Twee uur lang werd de inademstroom via de neus objectief gemeten. De proefpersonen die SniZtop hadden gekregen konden veel beter door de neus ademen en hadden minder last van tranende en jeukende ogen dan de anderen. Tijdens de studie traden er geen bijwerkingen op.

  100% Natuurlijke basis

  Sniztop is een natuurlijke oplossing tegen allergie. Het bevat alleen pure, natuurlijke ingrediënten en geen chemische bestanddelen. Er zitten maar vier ingrediënten in namelijk: sorbitol, kwarteleipoeder, magnesiumstearaat en zink bisglycinaat. Ook kinderen kunnen het middel veilig gebruiken. Wanneer je last hebt van een allergieaanval neem je twee kauwtabletten die je in de mond fijnmaalt. Al na een kwartier is het middel werkzaam voor twee uur.

  Klachten

  Als je niet tevreden bent over het product, heb je altijd het recht om het binnen 14 dagen terug te sturen. Wel moet je dit vooraf via e-mail melden. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van SniZtop via e-mail info@davantishealth.nl, of je kan ze opbellen.

  Wat is jouw ervaring?

  Als jij ook last hebt van hooikoorts dan wil je natuurlijk graag weten of het voor jou ook werkt. Je kunt het natuurlijk gerust zelf proberen, maar je kunt ook op deze website de reviews van anderen lezen over dit product. Omdat ErvaringenSite volledig onafhankelijk is kan iedereen hier vrij zijn om zijn of haar mening en ervaring te delen. Laat ook jouw ervaring met dit product achter!

  Lees reviews van klanten die SniZtop kochten voor een allergie voor pollen? Werkt dit echt tegen niesbuien en andere klachten? Lees klantervaringen online!

  SniZtop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SniZtop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SniZtop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SniZtop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SniZtop actief?

  SniZtop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SniZtop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.