ErvaringenSite

  Ervaringen Snowinn

  Gaat u binnenkort op wintersport en zoekt u een online winkel waar u alles kunt vinden voor skiën? Of vraagt u zich af wat anderen te zeggen hebben over de kwaliteit van de artikelen? Dan bent bij de ErvaringenSite aan het juiste adres, hier vindt u alle belangrijke informatie voor alle online winkels die beschikbaar zijn in de Benelux. Deze pagina gaat over Snowinn, een online winkel voor wintersportartikelen. Als u nog niet bekend bent met Snowinn, dan kunt u hier alvast de reviews lezen van onze andere bezoekers over Snowinn.

  Over Snowinn
  Snowinn is een speciaalzaak waar u alles kunt vinden dat te maken heeft met wintersport. Verder zijn ze geen onafhankelijke winkel, maar maken ze deel uit van het conglomeraat Tradeinn.

  Tradeinn
  Oorspronkelijk was Tradeinn opgericht in 1998 onder de domeinnaam scubastore.com door de Spaanse Dídac Lee. Hij was op 21-jarige leeftijd gestopt met zijn studie computertechniek om zijn eigen bedrijf op te starten. Tradeinn werd de eerste online winkel die gespecialiseerd was in diverse soorten sportuitrusting en werd vervolgens al snel de Europese marktleider in deze sector. Tegenwoordig, is Tradeinn nog steeds één van de grootste e-commercebedrijven ter wereld. In totaal hebben ze 17 verschillende online winkels, haar totale assortiment bestaat uit meer dan 1 miljoen producten van meer dan 1500 bekende merken. Elke dag worden er ongeveer 18.000 bestelling bezorgd, bovendien verzendt Tradeinn naar meer dan 200 landen wereldwijd. De websites zijn beschikbaar in 18 verschillende talen, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Snowinn
  Als u binnenkort op wintersport gaat, kunt u terecht bij Snowinn voor al uw wintersportartikelen. Op haar website snowinn.com vindt u een enorm assortiment aan artikelen van erkende namen zoals The North Face, Spyder, Head, Columbia en veel meer. Er zijn 12 categorieën beschikbaar die uiteenlopen van bescherming tot elektronica. Door het grote aanbod aan artikelen, is het mogelijk om bij Snowinn uw volledige skiuitrusting bij elkaar te stellen door zelf uw eigen ski, ski-bindingen, skikleding en ski-accessoires te kiezen. Snowinn is de optimale online winkel, als u al uw aankopen op één plek wilt doen.

  Affiliatieprogramma
  Als u een eigen website of merk heeft, dan kunt u lid worden van het affiliatieprogramma en provisie verdienen via Tradeinn. Lid worden is gratis en campagnes kunnen worden aangepast aan uw doeleinden. Zoek een product uit op Snowinn die past bij uw website, maak daar reclame voor en plaats een link op uw website dat leidt naar Snowinn. Voor elk aankoop dat wordt gedaan via uw link, krijgt u een percentage van de omzet. Neem contact op met de klantenservice om in aanmerking te komen voor het affiliatieprogramma.

  Uw mening over Snowinn
  Heeft u recent een aankoop gedaan op snowinn.com? Of bent u lid van het affiliatieprogramma? Dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaringen te delen op onze website. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers te informeren, als ze op het punt staan gebruik te maken van een nieuwe dienst. Om dit waar te maken is uw aanvulling van cruciaal belang, hiermee kunt u onze andere bezoekers informeren wat ze kunnen verwachten van deze online winkel.

  The truth about online shopping.

  Snowinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Snowinn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Snowinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Snowinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Snowinn actief?

  Snowinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Snowinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.