ErvaringenSite

  Ervaringen Soeterboek Schoenen

  Een outfit is natuurlijk niets zonder een paar mooie schoenen. Eigenlijk maken de schoenen de outfit. Een jurkje met slippers is een hele andere outfit dan een jurkje met hakken. Voor mannen geldt hetzelfde. Een driedelig pak met sneakers is heel anders dan een driedelig pak met leren schoenen van Van Bommel. Soeterboek Schoenen begrijpt hoe belangrijk schoenen zijn. Ze hebben al bijna een eeuw ervaring in de verkoop van schoenen. Heb jij het perfecte paar schoenen gevonden in de webshop, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere klanten? Lees dan hier hun reviews en beoordelingen.

  Geschiedenis Soeterboek Schoenen

  In 1925 verhuisde Jan Soeterboek vanuit Kaatsheuvel naar Barneveld. In Kaatsheuvel had hij gewerkt als vertegenwoordiger voor schoenen, maar het was zijn droom om voor zichzelf te beginnen. In 1925 kwam deze droom uit en werd de eerste winkel, toen nog onder de naam De Kaplaars, in Barneveld geopend. In 1955 nam zijn zoon Ad Soeterboek de zaak over en een aantal jaar later werd de naam veranderd naar Soeterboek Modeschoenen. In 1991 werd de zaak door de zoon van Ad overgenomen. Hans Soeterboek, die nu de huidige eigenaar is, heeft de zaak mee laten groeien met de tijd. Het interieur kreeg een make-over en de webshop werd opgericht.


  Neem een kijkje in de winkel van Soeterboek Schoenen!

  Diensten Soeterboek Schoenen

  In de eerste winkel werden alleen schoenen verkocht en dit bleef lang onveranderd. Ze hebben nu echter behalve schoenen ook sokken, riemen, tassen, sjaals, kleding en handschoenen aan het assortiment toegevoegd. De artikelen in de winkels worden geselecteerd aan de hand van strenge eisen, om altijd de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Bij Soeterboek worden alleen topmerken verkocht. Ze hebben dames- en herenschoenen, maar verkopen ook bruidsschoenen. Er worden in de webshop ook vaak kortingen gegeven en de collectie wordt vaak gewisseld. Volg Soeterboek Schoenen op Facebook en Twitter om als eerste de nieuwe collectie te zien.

  Klantenservice Soeterboek Schoenen

  Alle klanten met vragen, klachten of opmerkingen kunnen altijd terecht bij de klantenservice van Soeterboek. Op de website staan alle contactgegevens vermeld. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer om direct met een medewerker te spreken. Controleer als je telefonisch contact opneemt wel even de openingstijden. Als de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, kun je een mail sturen naar webshop@soeterboek.nl. Je kunt overigens ook proberen om via Social Media je vraag te stellen. Er is bij de klantenservice al informatie over de betaling, verzending, levering en het retourneren te vinden. Misschien kun je het antwoord op je vraag daar al vinden.

  Jouw ervaringen met Soeterboek Schoenen

  Heb jij jouw perfecte outfit gecombineerd met schoenen van Soeterboek? Of vind jij het perfect paar schoenen in de webshop en heb je jouw outfit aangepast op de schoenen? Schrijf dan een review over Soeterboek en vertel over jouw ervaringen met de schoenen. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de schoenen duur? Is de webshop betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten wat jij van Soeterboek Schoenen vindt.

  Wat vinden klanten van de kwaliteit? Worden de schoenen snel geleverd? En is de webshop betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen over Soeterboek.

  Soeterboek Schoenen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Soeterboek Schoenen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Soeterboek Schoenen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Soeterboek Schoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Soeterboek Schoenen actief?

  Soeterboek Schoenen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Soeterboek Schoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.