ErvaringenSite

  Ervaringen Soulmia

  Het aanbod aan kleding en mode blijft groeien. Je zult dagelijks nieuwe of onbekende online shops tegenkomen die artikelen aanbieden die je interesse wekken. Maar hoe is het gesteld met de kwaliteit en de service van al deze online shops? Klanten kiezen er tegenwoordig voor om reviews te plaatsen om elkaar op die manier op de hoogte te houden van de ervaringen die zij opdoen tijdens het online winkelen. Jij kunt daar handig gebruik van maken door onze website te bekijken waar al deze reviews gepubliceerd zijn. Als je op zoek bent naar mode en accessoires hoef je alleen maar te lezen wat anderen te zeggen hebben om er makkelijk achter te komen welke online shops als beste gewaardeerd worden. Het is onze manier om je behulpzaam te zijn om veilig te kunnen winkelen.

  Over Soulmia

  Soulmia is een internationaal online modemerk dat via haar webshop kleding, modeartikelen en accessoires voor dames en heren op de markt brengt. De producten worden aan klanten in meer dan 40 landen waaronder Nederland en België verkocht en geleverd. Heb je vragen over een artikel, wil je meer weten over hoe je een klacht in kunt dienen of hoe je een bestelling terugstuurt? Neem dan contact op met de klantenservice die op werkdagen per e-mail bereikbaar is. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt dan kun je jouw order betalen met veilige methodes waarvan creditcard en PayPal de meest bekende zijn. Ben je onverwacht toch niet tevreden met de bestelde artikelen? Dan heb je 14 dagen bedenktijd om de producten terug te sturen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  De producten van Soulmia

  Wat opvalt aan de site van Soulmia zijn de meest populaire artikelen en de laatste aanbiedingen die er verkrijgbaar zijn. Het assortiment bestaat onder andere uit T-shirts met opdrukken, topjes, jurken, broeken en zwemkleding. Voor dames met grote maten en voor heren zijn er aparte collecties. Dagelijks worden er nieuwe producten aan de bestaande collecties toegevoegd en er zijn aanbiedingen te vinden die gelimiteerd beschikbaar zijn. Bovendien biedt Soulmia voor studenten die zich aanmelden extra kortingen. Producten die je besteld en in Nederland of België laat bezorgen worden onder normale omstandigheden binnen 8 tot 15 dagen bij je thuisgebracht.

  Reviews over Soulmia

  Ben jij klant van dit modemerk? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. De reden daarvoor is dat wij alle consumenten willen laten weten wat hen te wachten staat als zij bij Soulmia gaan winkelen en daar hebben we jouw beoordeling bij nodig. Daarom nodigen we je uit om jouw review op onze website te publiceren. Op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien wat jij hebt meegemaakt. Zo komen alle nieuwe klanten van deze online shop op voorhand te weten wat de plus- en minpunten van Soulmia zijn. Jouw ervaring met de kwaliteit van de producten, de service die er verleend wordt en soortgelijke onderwerpen maken het voor andere consumenten een stuk makkelijker om weldoordacht te beslissen of deze online modewinkel aan hun wensen zal voldoen. Het delen van je review wordt nu al op prijs gesteld.

  Soulmia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Soulmia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Soulmia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Soulmia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Soulmia actief?

  Soulmia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Soulmia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.