ErvaringenSite

  Ervaringen Spelhuis

  Ben je dol op gezelschapsspellen en ben je op zoek naar een website waar je deze online kunt bestellen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website van Spelhuis. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Spelhuis te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te bepalen of de producten en diensten van dit bedrijf aansluiten op hun eigen wensen en behoeften.

  Over Spelhuis

  Spelhuis is een Belgische onderneming die gevestigd is in Zonhoven in de provincie Limburg. Het team van dit bedrijf bestaat uit een groep mensen die gepassioneerd zijn door gezelschapsspellen. Spelhuis werd opgericht in 2017, het moment waarop Sven en Sarah van hun garage een spellenwinkel maakten. Het bleef echter niet bij deze fysieke winkel, want enkele jaren later kwam er ook een online winkel bij. Tegenwoordig bestaat het aanbod van deze onderneming uit meer dan 5000 spellen, waardoor dit het grootste aanbod van zowel België als Nederland is. Omdat de mensen achter Spelhuis van een gezelligheid houden, zou je kunnen rekenen op een knusse omgeving waar zowel jong als oud samen spellen kunnen spelen en ontdekken. Tot slot zou het team van deze onderneming altijd klaar staan om je te helpen als je vragen of opmerkingen hebt.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Producten en diensten van Spelhuis

  Op de website van Spelhuis heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals Gezelschapsspellen, Trading cards, Speelgoed en Puzzels.Deze zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller door het menu kunt navigeren. Verder kun je ook een overzicht van de nieuwste puzzels, spullen, speelgoed, aanbiedingen, prijstoppers en nieuwste producten bekijken. Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je in het zoekvenster een specifieke term ingeven. Volgens de informatie op deze website zou je bij Spelhuis kunnen rekenen op een levering de volgende dag als je voor 15.00 uur bestelt, een uitstekende dienstverlening en een retourtermijn van 60 dagen. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice van dit bedrijf telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de site bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Spelhuis

  Heb je ooit al één of meerdere items bij deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om een informatieve review over Spelhuis te schrijven. Jouw waardevolle informatie kan andere potentiële klanten namelijk helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. Hoe verliep de bestel- en betaalprocedure? Kun je er als klant effectief op rekenen dat je bestelling de volgende dag al wordt geleverd als je je bestelling voor 15.00 uur plaatst? Of zijn er nog andere zaken waarmee klanten rekening moeten houden? Laat het onze bezoekers zeker weten. En als je graag wilt weten wat mensen over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je hier klikken. Wij wensen je veel leesplezier toe!

  Spelhuis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Spelhuis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Spelhuis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Spelhuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Spelhuis actief?

  Spelhuis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Spelhuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.