ErvaringenSite

  Ervaringen Sport44

  Hou je van fietsen, schaatsen, skiën of skaten en ben je op zoek naar materiaal om optimaal van je sport te kunnen genieten? Op deze pagina kom je makkelijk te weten of het aanbod van Sport44 iets voor jou kan zijn. Of heb je in het verleden al een bestelling via deze website geplaatst en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om een bondige review over Sport44 te schrijven? Dankzij een eerlijk verslag van je positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf, kunnen onze bezoekers voor zichzelf beslissen om al dan niet een fietshelm, step, skitas of ander product online bij Sport44 te bestellen.

  Over Sport44

  De Nederlandse webshop Sport44 heeft zijn hoofdkantoor in het centraal gelegen dorp Vorden en is sinds 2004 actief in het sport- en recreatiesegment. Op deze website kun je terecht voor een breed scala aan kleding, materiaal en accessoires voor een selectie van sporten, zoals fietssport, wintersport, step en skates. Het aanbod van Sport44 bestaat voor een groot deel uit A-merken. Bestellingen kunnen thuis worden geleverd of worden opgehaald op het hoofdkantoor in Vorden. Als een van de snelstgroeiende bedrijven van de Benelux heeft Sport44 klanten in heel Europa en is de website van dit bedrijf beschikbaar in het Nederlands, Duits en Frans. Om nieuws en updates te ontvangen, kun je ervoor kiezen om je in te schrijven op de nieuwsbrief van Sport44.

  Shop Registration Online 2020 in UP | दुकान का ऑनलाइन पंजीयन |Online Shop Registration |Nivesh Mitra

  Producten en diensten van Sport44

  Op de website van Sport44 heb je de keuze uit verschillende categorieën, waaronder fietssport, wintersport, step & skates en sport & spel. Elke categorie is verder onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zoals bijvoorbeeld fietsshirts, skischoentassen en vouwtassen. Er is ook een koopjeshoek en een aparte pagina waar je een overzicht krijgt van de verschillende merken uit het assortiment van Sport44. Volgens de website profiteer je bij elke aankoop vanaf € 75 van gratis verzending en kun je gebruikmaken van 14 dagen bedenktijd en een omruilgarantie. Bovendien zou deze webshop verschillende veilige betaalmogelijkheden aanbieden,zoals iDeal, Mastercard, PayPal en AfterPay. Bij vragen of opmerkingen zou je van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren telefonisch contact kunnen opnemen met Sport44, of op eender welk moment via het formulier op de website.

  Complimenten, klachten en tips voor Sport44

  Ben je al klant bij Sport44 en heb je in het verleden al een fietshelm, skibril of rolschaatsen bij dit bedrijf gekocht? Indien ja, zou je dan interesse hebben om je persoonlijke ervaring met ons en onze bezoekers te delen? Op deze pagina kun je namelijk een korte, eerlijke review over Sport44 schrijven, zodat andere potentiële klanten op basis van jouw informatie een geïnformeerde beslissing kunnen maken om al dan niet bij deze webshop een bestelling te plaatsen. Omdat alle reviews worden gepubliceerd, maakt het niet uit of het een positieve of negatieve ervaring betreft. Is de klantendienst van Sport44 makkelijk bereikbaar en klopt het dat dit bedrijf bestellingen vanaf € 75 gratis verstuurt? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw review! Wil je weten wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige producten en diensten aanbieden? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en ontdek of het aanbod van Fietsparadijs.com iets voor jou kan zijn!

  Sport44
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sport44

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sport44 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sport44. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sport44 actief?

  Sport44 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sport44 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.