Sport44

Alle reviews

Sport44

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Autovendi

2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Subside Sports

1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Sport44

Hou je van fietsen, schaatsen, skiën of skaten en ben je op zoek naar materiaal om optimaal van je sport te kunnen genieten? Op deze pagina kom je makkelijk te weten of het aanbod van Sport44 iets voor jou kan zijn. Of heb je in het verleden al een bestelling via deze website geplaatst en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om een bondige review over Sport44 te schrijven? Dankzij een eerlijk verslag van je positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf, kunnen onze bezoekers voor zichzelf beslissen om al dan niet een fietshelm, step, skitas of ander product online bij Sport44 te bestellen.

Over Sport44
De Nederlandse webshop Sport44 heeft zijn hoofdkantoor in het centraal gelegen dorp Vorden en is sinds 2004 actief in het sport- en recreatiesegment. Op deze website kun je terecht voor een breed scala aan kleding, materiaal en accessoires voor een selectie van sporten, zoals fietssport, wintersport, step en skates. Het aanbod van Sport44 bestaat voor een groot deel uit A-merken. Bestellingen kunnen thuis worden geleverd of worden opgehaald op het hoofdkantoor in Vorden. Als een van de snelstgroeiende bedrijven van de Benelux heeft Sport44 klanten in heel Europa en is de website van dit bedrijf beschikbaar in het Nederlands, Duits en Frans. Om nieuws en updates te ontvangen, kun je ervoor kiezen om je in te schrijven op de nieuwsbrief van Sport44. 

Producten en diensten van Sport44
Op de website van Sport44 heb je de keuze uit verschillende categorieën, waaronder fietssport, wintersport, step & skates en sport & spel. Elke categorie is verder onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zoals bijvoorbeeld fietsshirts, skischoentassen en vouwtassen. Er is ook een koopjeshoek en een aparte pagina waar je een overzicht krijgt van de verschillende merken uit het assortiment van Sport44. Volgens de website profiteer je bij elke aankoop vanaf € 75 van gratis verzending en kun je gebruikmaken van 14 dagen bedenktijd en een omruilgarantie. Bovendien zou deze webshop verschillende veilige betaalmogelijkheden aanbieden,zoals iDeal, Mastercard, PayPal en AfterPay. Bij vragen of opmerkingen zou je van maandag tot vrijdag tijdens de kantooruren telefonisch contact kunnen opnemen met Sport44, of op eender welk moment via het formulier op de website.

Complimenten, klachten en tips voor Sport44
Ben je al klant bij Sport44 en heb je in het verleden al een fietshelm, skibril of rolschaatsen bij dit bedrijf gekocht? Indien ja, zou je dan interesse hebben om je persoonlijke ervaring met ons en onze bezoekers te delen? Op deze pagina kun je namelijk een korte, eerlijke review over Sport44 schrijven, zodat andere potentiële klanten op basis van jouw informatie een geïnformeerde beslissing kunnen maken om al dan niet bij deze webshop een bestelling te plaatsen. Omdat alle reviews worden gepubliceerd, maakt het niet uit of het een positieve of negatieve ervaring betreft. Is de klantendienst van Sport44 makkelijk bereikbaar en klopt het dat dit bedrijf bestellingen vanaf € 75 gratis verstuurt? Wij zijn alvast ontzettend benieuwd naar jouw review! Wil je weten wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige producten en diensten aanbieden? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina en ontdek of het aanbod van Fietsparadijs.com iets voor jou kan zijn!