ErvaringenSite

  Ervaringen Steelseries

  Wat mag je tegenwoordig verwachten van online shops? Dagelijks zijn er meer van dit soort virtuele winkels te bezoeken en vaak is helemaal niet duidelijk welke kwaliteit en service er geleverd worden. Zijn de reviews die een online shop op zijn eigen site heeft staan betrouwbaar? Het zal je opvallen dat die bijna allemaal zeer positief zijn dus enige voorzichtigheid is geboden. Voor echte eerlijke reviews kun je terecht op onze website waar klanten uitgebreid schrijven over hun ervaringen en klachten over webshops en de producten die er verkrijgbaar zijn. Alleen op die manier krijg je een onafhankelijk overzicht over welke online winkels er door consumenten als betrouwbaar worden bestempeld. Zodoende kun je voorkomen dat je een nare ervaring beleeft en zorg je ervoor dat je de producten die je besteld zullen voldoen aan de verwachtingen die je er van hebt.

  Over Steelseries

  Steelseries bestaat sinds 2001 en biedt producten voor gamers. Daarnaast sponsort het bedrijf professionele E-sport spelers om samen met en voor hen nieuwe producten te ontwikkelen. Met vestigingen in Taipei, Kopenhagen, Atlanta, Lille en Chicago is het bedrijf wereldwijd bereikbaar voor klanten. Voor de diverse producten die Steelseries verkoopt en de leverings- en verkoopvoorwaarden kun je gebruik maken van de supportdesk op de site. Daarnaast kun je met je account als lid van de community gebruik maken van extra aanbiedingen en voordelen. Dat account heb je ook nodig om producten op de site te kunnen bestellen. Artikelen die je naar België of Nederland laat bezorgen worden vanuit het magazijn in Kopenhagen verstuurd en zijn tussen de 2 en 5 werkdagen onderweg.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  De producten en diensten van Steelseries

  Deze online shop biedt je een ruim assortiment aan producten die je kunt gebruiken om games te spelen. Zoek je een headset of keyboard combo? Bekijk dan het aanbod dat Steelseries te bieden heeft en lees vervolgens de commentaren van andere klanten over deze producten op onze website. Behalve dit soort producten biedt deze webshop ook nog muizen, mousepads en controllers met verschillende configuraties. Steelseries verkoopt verder een serie accessoires waaronder kussens voor headsets, toetsen voor keyboard en kabels. Ook is er merchandise van het merk verkrijgbaar. Je kunt via de site T-shirts, petjes en mutsen bestellen. Al deze producten kun je veilig en gewaarborgd betalen met methodes zoals PayPal en creditcard.

  Reviews en commentaren over Steelseries

  Wil jij weten wat andere klanten over deze online shop te zeggen hebben of wil jij jouw commentaar als klant met anderen delen? Dan is onze website de plek waar je moet zijn. Klanten die al ervaring hebben met de kwaliteit en betrouwbaarheid van Steelseries hebben hun beoordeling op onze site geplaatst en jij kunt ook deel uitmaken van die steeds groter wordende groep consumenten. Door in jouw beoordeling te beschrijven wat jij de voor- en nadelen van deze online shop vindt geef je anderen een gedetailleerd inzicht in de werkwijze van Steelseries. Samen met de commentaren en klachten die overige klanten al gepubliceerd hebben ontstaat er zo een overduidelijk beeld over hoe jullie gezamenlijk de producten en service van Steelseries waarderen.

  Steelseries
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Steelseries

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Steelseries een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Steelseries. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Steelseries actief?

  Steelseries is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Steelseries gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.