ErvaringenSite

  Ervaringen Stella

  Het aanschaffen van producten wordt ons door de komst van het internet steeds makkelijker gemaakt. Dat geldt niet alleen voor artikelen zoals kleding en mode maar ook voor producten uit ouderwetse branches zoals fietsen en accessoires. En zelfs de traditionele fiets gaat met zijn tijd mee. Door nieuwe technieken te gebruiken zijn er inmiddels elektrische fietsen op de markt die steeds meer aan populariteit winnen. Als je meer wilt weten over elektrische fietsen en vergelijkbare producten dan raden we je aan de reviews op onze website te lezen. We bieden je daar een overzicht van de commentaren en meningen van andere klanten zodat je snel duidelijkheid krijgt over welke online shops het meest gewaardeerd worden en betrouwbaar zijn.

  Over Stella Fietsen

  Stella is ongeveer 10 jaar geleden opgericht door Daan van Renselaar die destijds in zijn schuurtje in Nunspeet zijn eerste e-bike zelf bouwde. Sinds die eerste fiets is er veel veranderd en inmiddels werken er enkele honderden mensen bij het bedrijf. Daan leidt het bedrijf nog steeds en krijgt daarbij tegenwoordig hulp van Wilco van de Kamp. Doordat het bedrijf in staat is geweest om geen groothandels en fietsenwinkels in hun verkoopketen te gebruiken kunnen zij de aangeboden fietsen direct aan consumenten aanbieden. Bovendien heeft Stella verschillende servicepunten in het land die er voor zorgen dat zij met monteurs in eigen dienst de fietsen kunnen laten bezorgen en onderhouden.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  De producten en service van Stella Fietsen

  Op de website van Stella Fietsen vind je een groot assortiment elektrische fietsen, die ook wel e-bikes genoemd worden. De modellen worden aangedreven met een motor die het voorwiel of het achterwiel aandrijft. Bij elke productomschrijving staat vermeld hoeveel bereik elke fiets heeft. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je alleen maar seniorenfietsen tegenkomt op de site, ook stadsfietsen en mountainbikes zijn tegenwoordig voorzien van elektromotoren. Stella heeft een virtuele catalogus die je kunt downloaden om de prijzen van de diverse modellen te kunnen vergelijken. Wil je een proefrit maken op een fiets van Stella? Dan kun je terecht bij een van de vele lokale testcentra waar je een proefrit op een e-bike kunt maken. Voor een proefrit aan huis kun je via de klantenservice een aparte aanvraag indienen. Stella maakt voor de diverse onderdelen op haar fietsen gebruik van leveranciers zoals Shimano en Vredestein.

  Reviews en tips over Stella Fietsen

  Ben jij in het bezit van een nieuwe e-bike? En heb je die fiets bij Stella gekocht? Dan willen wij heel graag weten wat jouw mening is over die fiets en hoe je de service van Stella ervaren hebt. Je kunt van de mogelijkheid gebruik maken om een review op onze website te plaatsen. We vragen je daarin dieper in te gaan op jouw ervaring met Stella Fietsen. Zo kunnen we andere consumenten duidelijk laten zien hoe het bedrijf met klanten omgaat. Vind jij Stella een betrouwbare online shop? Door jouw mening kenbaar te maken weten anderen wat hen te wachten staat. Zij krijgen op die manier onder meer een beter beeld van de klantvriendelijkheid die het merk haar klanten biedt.

  Stella
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stella

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stella een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stella. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stella actief?

  Stella is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stella gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.