ErvaringenSite

  Ervaringen Stoov

  Warm en cozy blijven tijdens de koude dagen klinkt te gek voor woorden. Gelukkig is dit niet onmogelijk en zijn er mogelijkheden om werkelijk warm te blijven tijdens de winterdagen. Heb je gehoord van Stoov, wil je weten welke producten in trek zijn bij klanten en wat zij vinden van de warmteproducten van deze winkel? Je bent dan op de juiste site om te lezen over klantervaringen.

  Over Stoov

  Stoov is de online winkel met draadloze warmteconcepten waarbij er weldadige infrarood warmtestralen worden gecombineerd met draadloos gebruiksgemak. Deze Nederlandse winkel is opgericht in 2014 en ontwerpt en produceert kussens met infraroodverwarming. Het assortiment van Stoov bestaat uit onder andere warmtekussens, warmtedekens, warmtekruiken, hondenkussens en kussenhoezen. Met een product van Stoov kun je er altijd voor zorgen dat je de voor jou aangename temperatuur bepaalt en dat jouw warmteproduct ook nog een positieve werking kan hebben op pijnlijke spieren en andere kleine gezondheidsproblemen. Door de techniek waarmee de kussens zijn vervaardigd, kun je aardig wat besparen op energiekosten.

  Stoov® Big Hug - Cordless infrared heating pad

  Diensten Stoov

  Bestellingen met een waarde van €50 of meer worden kosteloos verzonden binnen Nederland en België en kunnen worden geleverd binnen 2 werkdagen. De levertijd wordt aangegeven bij de checkout alvorens de betaling wordt gedaan. Als je jouw bestelling tot uiterlijk 21:00 uur plaatst, wordt het pakketje reeds de volgende dag verzonden. Stoov biedt een veelheid aan betaalopties zoals Klarna Pay Later, Cartes Bancaires, American Express, Mist Cash, ING Homepay enzovoort. Levering buiten Nederland en België is mogelijk tegen een vergoeding. Met de home try-out optie is het mogelijk om de warmteproducten thuis te proberen. Als het je niet bevalt, kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen naar de winkel en binnen 14 dagen na retourontvangst je geld terugkrijgen.

  Klachten, complimenten en tips voor Stoov

  Tevredenheid van klanten is een belangrijke factor voor de handelaar. Hoe tevreden ben jij over jouw aankoop? Of ben je juist teleurgesteld over het gekochte spul? Bespreek dit dan met de klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur en op de zaterdag tot 18:00 uur. Vertel ook wat over jouw tevredenheid aan het grotere publiek dat smacht naar warmte tijdens de koude dagen. Op die manier heb je velen misschien blij gemaakt die niet wisten waar ze terecht konden voor specifieke warmteproducten.

  Deel jouw ervaring over Stoov

  Ben jij blij met de producten van Stoov? Vind jij dat ze echt bijdragen aan een aangename cozy ervaring tijdens de koude momenten? Heb je gemerkt dat je bespaart op energie sinds je de warmteproducten van Stoov gebruikt? Schrijf jouw antwoorden op deze vragen hier en help anderen hun verwachtingen bij te stellen.

  Stoov
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stoov

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stoov een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stoov. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stoov actief?

  Stoov is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stoov gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.