ErvaringenSite

  Ervaringen Strellson

  Op zoek naar stijlvolle kledij voor mannen? Kijk eens bij Strellson. Je vindt er alles voor de modieuze man. Wat klanten vinden van de producten, de kwaliteit en de service van Strellson lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Strellson

  Strellson is een bedrijf uit Zwitserland die haar basis heeft in Kreuzlingen. Strellson maakt kledij voor mannen tussen 25 en 40 jaar oud en is onderdeel van de Holy Fashion Group. Strellson werd opgericht in 1984. In 1985 werd de eerste collectie van maatpakken, jassen en broeken uitgebracht. In 2003 werd het bedrijf razendsnel populair toen het haar 'Swiss Cross jack' voorstelde. Deze jas werd gemaakt van oude Zwitserse militaire dekens en werden slechts in gelimiteerde oplage op de markt gebracht. In 2012 werd de webshop van Strellson geïntroduceerd in 3 landen.

  Ontdek het aanbod van Strellson

  Diensten van Strellson

  Srellson verkoop kledij voor mannen. Je vindt er alles dat je nodig hebt om stijlvol door het leven te gaan. Je vindt er kostuums, colberts, overhemden, T-shirts, polos, jacks, jassen, broeken, shorts, ondergoed, homewear, schoenen en nog veel meer. Strellson biedt ook accessoires aan zoals stropdassen, sjaals en mutsen, handschoenen, schoenen, riemen, parfum, portemonees, … De bestelling wordt meestal binnen de é à 3 werkdagen geleverd en bij Strellson kan je gratis retourneren.

  Klachten of vragen over Strellson


  Heb je vragen of een klacht over Strellson? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon (van 8 uur tot 20 uur op maandag tot vrijdag en op zaterdag van 9 uur tot 12 uur) of via een online contactformulier op de website. Op de site vind je ook een FAQ waar je alle veelgestelde vragen vindt, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Strellson? Heb je net je bestelling ontvangen en ben je blij met de artikelen? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Strellson. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Strellson? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Strellson
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Strellson

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Strellson een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Strellson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Strellson actief?

  Strellson is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Strellson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.