ErvaringenSite

  Ervaringen Studystore

  Als je student bent heb je deze website vast wel eens voorbij zien komen: Studystore. Deze website wordt elk jaar door enorm veel studenten bezocht en is één van de bekendere studieboekenwinkels. Jaarlijks leveren ze boeken aan meer dan 200.000 studenten in het Hoger Onderwijs.

  Hoe terecht is de bekendheid van deze winkel? Hoe tevreden zijn studenten met Studystore? Zijn de boeken van goede kwaliteit? En verkeren de tweedehands boeken ook in een goede staat? Hoe zit het met de klantenservice? Helpen ze je goed? Lees het allemaal hier bij ErvaringenSite!

  Over Studystore

  Studystore is een website die studieboeken, educatieve eBooks en studiemateriaal aanbiedt. Samen met hogeschool, universiteiten en studieverenigingen proberen ze ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk aan de juiste spullen voor je opleiding komt. Niet alleen vind je hier dus een groot aanbod aan studiemateriaal, maar bieden ze ook allerlei kortingen, studydeals, tips en acties aan. Ook is er de mogelijkheid om tweedehands boeken aan te schaffen.

  Als je student bent (geweest) en van je boeken af wilt, kun je deze proberen te verkopen aan Studystore. Deze boeken worden afhankelijk van de vraag, aanbod en onderwijsperiode overgekocht door de winkel. Als je boek niet wordt gekocht, kun je het later dus nog een keer proberen. Ook is het belangrijk dat je boek in goede staat is, dus dat het bijvoorbeeld geen missende of volgeschreven pagina’s bevat. Je kunt je boek gratis opsturen naar Studystore. Als je boek is aangekomen wordt het geld binnen 7 dagen op je rekening gestort.

  Ben jij student maar heb je moeite met leren? Bekijk dan deze video! Studystore plaatst op YouTube regelmatig video's vol tips en tricks. 

  Diensten Studystore

  Als je al je studieboeken bij elkaar hebt verzameld in je winkelmandje, is het tijd om ze te gaan bestellen. Bij Studystore kan je betalen via iDEAL, Creditcard, PayPal, op rekening van je school/werkgever, in 3 termijnen of via Pay per mail. Bij sommige van deze mogelijkheden worden er administratiekosten in rekening gebracht. Op het moment dat je pakket wordt verzonden ontvang je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Meestal wordt de bestelling binnen 48 uur verzonden.

  Ben je niet tevreden met je product? Dan kun je ‘m retourneren. De kosten hiervan zijn echter wel voor je eigen rekening. Wanneer je artikelen door Studystore zijn ontvangen, wordt je geld binnen 7 werkdagen gestort op je rekening. Je kunt overigens ook digitaal lesmateriaal ‘retourneren’. Voorwaarde hiervoor is dat het nog niet geactiveerd is.

  Vragen en klachten bij Studystore

  Heb je vragen of opmerkingen over de producten van Studystore? Dan kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 088 – 20 30 300 of door een WhatsAppje te sturen naar +31 6 305 076 20. Ook kun je met ze chatten op Twitter of Facebook. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur beschikbaar.

  Heb jij al ervaring met Studystore? Zo ja, wat vind je er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als je nog niet bekend bent met Studystore zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende winkels binnen deze branche en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je boeken bij Studystore aan te schaffen? Laat zelf ook een review achter!

  Studystore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Studystore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Studystore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Studystore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Studystore actief?

  Studystore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen, Studie en Onderwijs

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Studystore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.