ErvaringenSite

  Ervaringen Studystore

  Prettig en probleemloos studeren met aanwezigheid van alle nodige studiemateriaal, ook al zijn er soms uitdagende situaties, is iets wat elke student graag heeft. De studietijden zijn volgens velen immers de leukste tijden van je leven. Het is een kunst om in de hedendaagse wereld een balans te vinden tussen enerzijds goede prestaties leveren en binnen aannemelijke tijd beschikken over betaalbaar studiemateriaal en boeken. Een goede leverancier van boeken en ander studiemateriaal is dus nuttig. Studystore staat klaar voor studenten met een ruim aanbod aan studieboeken, educatieve Ebooks en studiemateriaal van Nederland. Ook tweedehandse boeken worden bij Studystore ten verkoop aangeboden. Kortom heeft Studystore voor iedere student verschillende aanbiedingen. Wil je weten wat andere studenten vinden van de service van Studystore? Kun je in aanmerking komen voor kortingen? Krijg antwoorden op de vragen door reviews te lezen van anderen op deze website.

  Over Studystore
  Met winkels in Rotterdam, Amsterdam, Wageningen, Maastricht en Den Haag is Studystore een “one stop window” voor studenten van het hoger onderwijs die studieboeken, educatieve Ebooks en studiemateriaal willen aanschaffen tegen aannemelijke prijzen. Om studenten tegemoet te komen, worden er zo nu en dan kortingen en deals aangeboden. Studystore is ook aangesloten bij de Learning Network en zorgt ervoor dat er elk jaar een actueel aanbod is van boeken en ander materiaal dat nodig is voor hogescholen en universiteiten. Studenten die wat extra centen willen verdienen door oude studieboeken te verkopen, kunnen ook terecht bij Studystore. Zo’n 100 vriendelijke medewerkers staan elke dag klaar om je van dienst te zijn en jouw bestelling tijdig te laten leveren op een door jou opgegeven adres.

  Historie Studystore

  Om meer te weten te komen over Studystore, dien je terug te gaan tot 1836. In dit jaar opene de Groninger J.B.Wolters zijn eerste boekhandel. Hieruit is Uitgeverij Wolters ontstaan. De uitgeverij en boekhandel waren vooral actief op het gebied van studieboeken voor het onderwijs. In 1889 werd het bedrijf Kluwer opgericht. In 1913 maakten zijn naam voor zichzelf toen de eerste uitgave van Tjeenk Willinks hand ”de Nederlandsche Jurisprudentie” verscheen. In de wereld van boekhandels vinden altijd heel veel fusies plaats, die zich dan weer afsplitsen in kleinere groepen met een specialisatie. We maken even een grote sprong in de tijd en pakken honderd jaar en vele fusies later de draad weer op. In 1987 ontstaat het bedrijf Uitgeverij Wolters-Kluwer. Uitgeverij Wolters Kluwer wordt een begrip in Nederland wat ook in 2020 nog steeds staat voor kwaliteit.
  In 1992 verzelfstandigde een aantal boekhandels die opgenomen waren in de Wolters-Kluwer keten zich weer en vormden samen het bedrijf BGN, de Boekhandels Groep Nederland. Hieruit is de Studystore ontstaan. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze boekhandel zich vooral gespecialiseerd in de verkoop van studieboeken. Door een zeer goede samenwerking aan te gaan met de The Learning Network en Nederlandse universiteiten, hogescholen en studentenverenigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van studieboeken in Nederland.

  Diensten van Studystore
  Doordat Studystore nauw samenwerkt met hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen, kun je gemakkelijk de boekenlijsten per opleiding/instelling vinden op hun website. Vervolgens kun je heel snel je online bestelling plaatsen en profiteren van de gratis verzendoptie. Je kunt ook met één muisknop je boeken ten verkoop aanbieden aan Studystore.

  Producten en diensten van Studystore
  Studystore.nl heeft het grootste aanbod in studieboeken en educatieve eBooks en ander studiemateriaal in Nederland. Naast het aanbod van nieuwe studieboeken koopt en verkoopt Studystore ook tweedehands boeken en schoolspullen. Studystore heeft alle materialen in voorraad die je als student van het Hoge Onderwijs nodig hebt, en nog veel meer. Het hoofdadres is gevestigd in Emmen, en er zijn distributie punten en winkels in alle grote studentensteden in Nederland zoals Den Haag, Amsterdam, Wageningen, Rotterdam en Maastricht. Studenten kunnen bij de aanschaf van studieboeken, cursussen of ander studiemateriaal rekenen op fikse kortingen. Studystore biedt ook regelmatig interessante studie deals, acties en andere tips voor studenten.

  Deel jouw ervaring over Studystore
  Heb jij al eens boeken of ander studiemateriaal gekocht bij Studystore? Of heb je op een andere manier ervaring met hen? Laat anderen ook weten wat jij vindt van hun service. Schrijf een review op ErvaringenSite en help zodoende studenten die opzoek zijn naar een winkel waar zij hun studieboeken kunnen kopen of verkopen. Adviseer jij studenten om te stappen naar Studystore? Zijn er weleens aantrekkelijke studydeals? Laat het allemaal weten in een beoordeling die je achterlaat op deze website.

  How to Create Free Online Store Unlimited Product with Payment Gateway Instamojo in Hindi

  Studystore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Studystore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Studystore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Studystore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Studystore actief?

  Studystore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Studystore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.