Studystore

Alle reviews

Studystore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Kinguin merklogo voor beoordelingen van Multimedia & Bladen
Kinguin
1 reviews

Niemand betaalt graag de hoofdprijs natuurlijk, en tegenwoordig zijn er vele platforms waarop je allerlei spellen kunt doen. Deze zijn echter wel d...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Studystore

Prettig en probleemloos studeren met aanwezigheid van alle nodige studiemateriaal, ook al zijn er soms uitdagende situaties, is iets wat elke student graag heeft. De studietijden zijn volgens velen immers de leukste tijden van je leven. Het is een kunst om in de hedendaagse wereld een balans te vinden tussen enerzijds goede prestaties leveren en binnen aannemelijke tijd beschikken over betaalbaar studiemateriaal en boeken. Een goede leverancier van boeken en ander studiemateriaal is dus nuttig. Studystore staat klaar voor studenten met een ruim aanbod aan studieboeken, educatieve Ebooks en studiemateriaal van Nederland. Ook tweedehandse boeken worden bij Studystore ten verkoop aangeboden. Kortom heeft Studystore voor iedere student verschillende aanbiedingen. Wil je weten wat andere studenten vinden van de service van Studystore? Kun je in aanmerking komen voor kortingen? Krijg antwoorden op de vragen door reviews te lezen van anderen op deze website.

Over Studystore
Met winkels in Rotterdam, Amsterdam, Wageningen, Maastricht en Den Haag is Studystore een “one stop window” voor studenten van het hoger onderwijs die studieboeken, educatieve Ebooks en studiemateriaal willen aanschaffen tegen aannemelijke prijzen. Om studenten tegemoet te komen, worden er zo nu en dan kortingen en deals aangeboden. Studystore is ook aangesloten bij de Learning Network en zorgt ervoor dat er elk jaar een actueel aanbod is van boeken en ander materiaal dat nodig is voor hogescholen en universiteiten. Studenten die wat extra centen willen verdienen door oude studieboeken te verkopen, kunnen ook terecht bij Studystore. Zo’n 100 vriendelijke medewerkers staan elke dag klaar om je van dienst te zijn en jouw bestelling tijdig te laten leveren op een door jou opgegeven adres.  

Historie Studystore
Om meer te weten te komen over Studystore, dien je terug te gaan tot 1836. In dit jaar opene  de Groninger J.B.Wolters zijn eerste boekhandel. Hieruit is Uitgeverij Wolters ontstaan. De uitgeverij en boekhandel waren vooral actief op het gebied van studieboeken voor het onderwijs. In 1889 werd het bedrijf Kluwer opgericht. In 1913 maakten zijn naam voor zichzelf toen de eerste uitgave van Tjeenk Willinks hand  ”de Nederlandsche Jurisprudentie” verscheen. In de wereld van boekhandels vinden altijd heel veel fusies plaats, die zich dan weer afsplitsen in kleinere groepen met een specialisatie. We maken even een grote sprong in de tijd en pakken honderd jaar en vele fusies later de draad weer op. In 1987 ontstaat het bedrijf Uitgeverij Wolters-Kluwer. Uitgeverij Wolters Kluwer wordt een begrip in Nederland wat ook in 2020 nog steeds staat voor kwaliteit.
In 1992 verzelfstandigde een aantal boekhandels die opgenomen waren in de Wolters-Kluwer keten zich weer en vormden samen het bedrijf BGN, de Boekhandels Groep Nederland. Hieruit is de Studystore ontstaan. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze boekhandel zich vooral gespecialiseerd in de verkoop van studieboeken. Door een zeer goede samenwerking aan te gaan met de The Learning Network en Nederlandse universiteiten, hogescholen en studentenverenigingen zijn zij inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van studieboeken in Nederland.

Diensten van Studystore
Doordat Studystore nauw samenwerkt met hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen, kun je gemakkelijk de boekenlijsten per opleiding/instelling vinden op hun website. Vervolgens kun je heel snel je online bestelling plaatsen en profiteren van de gratis verzendoptie. Je kunt ook met één muisknop je boeken ten verkoop aanbieden aan Studystore.

Producten en diensten van Studystore
Studystore.nl heeft het grootste aanbod in studieboeken en educatieve eBooks en ander studiemateriaal in Nederland. Naast het aanbod van nieuwe  studieboeken koopt en verkoopt Studystore ook tweedehands boeken en schoolspullen. Studystore heeft alle materialen in voorraad die je als student van het Hoge Onderwijs nodig hebt, en nog veel meer. Het hoofdadres is gevestigd in Emmen, en er zijn distributie punten en winkels in alle grote studentensteden in Nederland zoals Den Haag, Amsterdam, Wageningen, Rotterdam en Maastricht. Studenten kunnen bij de aanschaf van studieboeken, cursussen of ander studiemateriaal rekenen op fikse kortingen. Studystore biedt ook regelmatig interessante studie deals, acties en andere tips voor studenten.

Deel jouw ervaring over Studystore
Heb jij al eens boeken of ander studiemateriaal gekocht bij Studystore? Of heb je op een andere manier ervaring met hen? Laat anderen ook weten wat jij vindt van hun service. Schrijf een review op ErvaringenSite en help zodoende studenten die opzoek zijn naar een winkel waar zij hun studieboeken kunnen kopen of verkopen. Adviseer jij studenten om te stappen naar Studystore? Zijn er weleens aantrekkelijke studydeals? Laat het allemaal weten in een beoordeling die je achterlaat op deze website.