ErvaringenSite

  Ervaringen Styledeals

  Iedereen kiest zijn eigen accessoires en sieraden om zijn of haar outfit uniek te maken. Wat een goede webshop ook uniek maakt zijn behalve de aangeboden producten natuurlijk de manier waarop er met klanten en bestellingen wordt omgegaan. Wil je weten waar je de beste service krijgt? Lees dan de reviews op onze website zodat je van andere consumenten hoort wat zij hebben meegemaakt en welke webshops zij wel en niet aanbevelen. Aan de hand van die informatie kom je terecht bij de online shop die het beste door anderen gewaardeerd wordt en weet je dus dat je verzekerd bent van goede service en kwaliteit. Doe je dit niet dan kom je wellicht in een vervelende situatie terecht op het moment dat jouw bestelling bezorgd wordt.

  Over Styledeals

  Styledeals is een online shop die modeaccessoires en sieraden verkoopt. Het bedrijf Fashionthings dat deze webshop beheerd is gevestigd in Elkenrade in Nederland. Voor vragen over de producten die je op de website tentoongesteld ziet staan kun je zowel schriftelijk als telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de site. Volgens de algemene voorwaarden heb je bij deze online shop 14 dagen bedenktijd om een bestelling die je niet bevalt terug te sturen. Als je een klacht hebt ingediend en je bent uiteindelijk niet tevreden met de oplossing dan kun je de stichting Webwinkelkeurmerk om bemiddeling vragen. Voor marketing en promoties maakt deze online shops net zoals vele anderen gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram en nieuwsbrieven.

  Dropshipping Challenge: Online-Shop bauen (zum Geld verdienen)

  De producten van Styledeals

  Styledeals verkoopt onder andere sieraden zoals armbanden, enkelbandjes, bangles, kettingen en oorbellen en ringen. Er zijn in deze webshop zowel basic bangles als bangles met opschriften verkrijgbaar. Behalve al deze sieraden is er ook keuze uit diverse accessoires waaronder telefoonhoesjes, zonnebrillen en paspoorthoesjes. Elk artikel heeft een eigen productpagina met een korte beschrijving over het product en enkele foto's en natuurlijk staat de prijs ook duidelijk vermeld. Zodra je gaat bestellen wordt je gevraagd om het bezorgadres op te geven en om te kiezen uit een van de betaalmogelijkheden die de site te bieden heeft. Zo kun je direct afrekenen met iDeal en PayPal of je betaalt met je bankpas of creditcard. De verwachte levertijd van jouw bestelling staat uiteindelijk vermeld aan het einde van het bestelproces.

  Reviews over Styledeals

  Sieraden en modeaccessoires zijn natuurlijk heel persoonlijk en je mag van een online shop die dit soort producten verkoopt ook een persoonlijke en goede service verwachten. Daarom is het belangrijk dat jij als klant van Styledeals andere klanten informeert over de werkwijze van deze webshop. Vertel hen alles wat jij hebt meegemaakt in een uitgebreide review, die je zonder problemen gratis op onze website kunt publiceren. Aan de hand van jouw beoordeling en commentaar over de kwaliteit, de vriendelijkheid van medewerkers etc. kunnen andere klanten zich een beter beeld vormen over wat hen bij Styledeals te wachten zal staan. Door jouw ervaring te delen zul je de shopervaring van anderen op een positieve manier beïnvloeden. Consumenten die deze online shop nog niet kennen zullen je dankbaar zijn.

  Styledeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Styledeals

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Styledeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Styledeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Styledeals actief?

  Styledeals is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Styledeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.