ErvaringenSite

  Ervaringen Succubus

  Hier moet je zijn voor álle informatie over Succubus.be. Vrouwenkleding is natuurlijk in overvloed te vinden via ontelbaar veel webshops, maar Succubus onderscheidt zich van de massa. Dat beweren ze althans. Wij van ErvaringenSite laten je weten op welke manier zij dit doen en door het lezen van ervaringen van andere consumenten kom je te weten of dat wat Succubus.be beweert, ook werkelijk is wat zij bieden. Hoe handig is dat? Vallen de jurkjes die ze verkopen daadwerkelijk heel soepel om je vrouwelijke vormen, of zijn het eigenlijk gewoon soepjurken waarin je je helemaal niet fijn voelt? En komen de kleuren overeen met de foto’s op de website? Op ErvaringenSite kun je het allemaal lezen. Van de algemene informatie tot zeer persoonlijke meningen, zodat je van tevoren vrijwel zeker weet of dat je zult slagen bij Succubus.be. Wel zo fijn toch?

  Over Succubus.be

  Succubus is ‘een vrouwelijke demon die zich voedt met de energie van mannen’. Succubus.be vertaalt dit positief naar het feit dat sterke vrouwen zich bewust zijn van hun uitstraling en niet bang zijn om dit te laten zien. Ze leggen hier zelfs graag de nadruk op door de vrouwelijke vormen en rondingen te accentueren met behulp van kleding. De missie van Succubus is om elke vrouw te helpen haar sterke punten te benadrukken. Dit doen zij sinds 2005. De duidelijke maatinformatie op de site, helpt de vrouw om haar maten op de juiste manier te meten. Om de kleding nog extra op te fleuren heeft Succubus.be ook een ruim aanbod in accessoires, schoenen en home&gifts. De webshop is bedoeld voor vrouwen die een uitgesproken smaak hebben en houden van een vintagelook, retro en onder andere clasic gothic. Een standaard spijkerbroek is hier dan ook niet te vinden.


  Hoe roep je zo'n succubus op?

  Diensten

  Zoals gezegd biedt Succubus.be vooral kleding voor de vrouw. Zij verkopen rockabilly en clasic gothic kleding van merken als Hell Bunny, Heartbreaker Fashion en Lindy Bop. Veel van de kleding is te verkrijgen van maat XS tot maat 58. Naast het ruime aanbod in vrouwenkleding biedt Succubus.be ook een mannen- en babykleding. Dit aanbod is echter veel beperkter. De producten kunnen wereldwijd bezorgd worden en in België, Nederlands, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk worden geen verzendkosten gerekend. Informatie over verzendkosten buiten deze landen is goed te vinden. Wanneer je een artikel wilt ruilen of retourneren dan betaal je wel de retourkosten. Je kunt er voor kiezen om dit via Kiala te doen waardoor je goedkoper uit bent. Afrekenen kan op veel manieren. Via iDeal, credit card, PayPal, een bankoverschrijving, of achteraf via Klarna. Je pakket is in België en Nederlands te volgen via track en tracé. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij de vestiging, maar houd er hierbij rekening mee dat je daar de kleding niet mag passen.

  Klachten

  Via een e-mailbericht aan service@succubus.be kun je een klacht melden. Wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen, moet je direct controleren of de producten geleverd zijn conform jouw bestelling en of de artikelen gebreken hebben. Wanneer dit het geval is moet je dit dus melden en vooral niet zelf proberen een product te herstellen want dan vervalt de garantie die je hebt. Ook in geval van een klacht gelden de standaard retourvoorwaarden, dus gelijk terugsturen die bestelling als je je klacht hebt ingediend. Het probleem zal dan in overleg met jou zo snel mogelijk opgelost worden.

  Hoe beoordelen klanten Succubus.be? Is de kwaliteit van de geleverde kleding wel goed? Wanneer krijg je gratis verzending? Lees de reviews!

  Succubus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Succubus

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Succubus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Succubus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Succubus actief?

  Succubus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Succubus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.