ErvaringenSite

  Ervaringen Sugartrends

  Ook voor bijzondere producten die door kleine boetieks en onbekende merken verkocht worden biedt het internet tegenwoordig uitkomst. Veel van die winkels maken gebruik van websites en platforms om hun producten aan te bieden. Maar voordat je uitgebreid gaat winkelen bij zo'n winkel wil je natuurlijk wel weten hoe andere klanten over die webshop denken. Daar kom je nu heel makkelijk achter door de reviews van klanten op onze website te lezen. In die reviews beschrijven zij hun ervaring met de diverse online shops van grote en kleine merken zodat jij goed kunt zien waar je veilig en prettig kunt winkelen. Op die manier hopen we dat nare ervaringen je bespaard zullen blijven.

  Over Sugartrends

  Sugartrends is een online marktplaats die in Duitsland gevestigd is en die wordt beheerd door het bedrijf met dezelfde naam. De site is in 2014 opgericht door Tim Lagerpusch en Christian Schwarzkopf om lokale winkels de kans te geven een internationaal publiek te trekken. Op die manier hoopt Sugartrends dit soort boetieks te behouden in het straatbeeld zodat er niet alleen grote winkelketens te vinden zijn. Zowel verkopers als kopers kunnen contact opnemen met de medewerkers van de klantenservice van dit platform. Als je vragen hebt over de manier van verkopen of over producten en bestellingen dan kun je tijden kantooruren bellen of e-mailen. Je krijgt daar de antwoorden op vragen die je niet in de vragenrubriek kunt vinden.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  De producten van Sugartrends

  Bij Sugartrends vind je artikelen van meer dan 100 verschillende winkels die verspreid zijn over 20 landen. Op die manier kun je op zoek naar bijzondere artikelen in je eigen omgeving en kun je lokaal winkelen in een stad waar je nog nooit geweest bent. Het platform werkt op een manier dat de aanbieders van de producten ook de verkopers zijn, je kunt zelfs rechtstreeks met hen in contact. Je kunt de diverse aangeboden artikelen makkelijk en snel betalen met veilige betaalmethodes. Voor de bezorging van bestellingen maakt het platform gebruik van de diensten van DPD en DHL. Omdat de producten door verschillende verkopers aangeboden worden staan de levertijden en kosten duidelijk vermeld tijdens het bestellen. Zo weet je precies wanneer je jouw order kunt verwachten.

  Reviews over Sugartrends

  Heb jij als klant een uitgesproken mening over Sugartrends? Dan nodigen we je uit om deze met op onze website te delen. De reden waarom we je die mogelijkheid bieden is om andere consumenten de kans te geven meer over deze online shop te weten te komen. Door in jouw review te schrijven wat jouw ervaring is geef je anderen inzicht in de manier van werken van dit platform. Zo help je toekomstige klanten aan de juiste informatie over de voor- en nadelen van deze site zodat zij weten waar ze op moeten letten. Beschrijf daarom in jouw beoordeling bijvoorbeeld over hoe jij de kwaliteit en service ervaren hebt, hoe er met je klacht werd omgegaan en andere onderwerpen die je belangrijk vindt. Alleen op die manier kunnen we samen een duidelijk beeld van Sugartrends laten zien.

  Sugartrends
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sugartrends

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sugartrends een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sugartrends. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sugartrends actief?

  Sugartrends is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sugartrends gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.