ErvaringenSite

  Ervaringen Suit

  Voor kleding en accessoires vind je op het internet veel verschillende aanbieders en online shops. Er zijn webshops die zich richten op hedendaagse mode terwijl andere online winkels zich richten op thematische kleding of bepaalde merken. Veel van deze webwinkels zijn gevestigd buiten onze landsgrenzen en werken volgens de wetten van het land waar ze gevestigd zijn. Hoe kom je er met zoveel verschillende shops dus achter welke het meest betrouwbaar is? Bij welke krijg je de beste service en het meeste waar voor je geld? Dé manier om voor een goed gewaardeerde online winkel te kiezen is door te lezen wat andere klanten te zeggen hebben. Zij doen dit door reviews en recensies te schrijven Waar vind je deze reviews? Klanten publiceren hun commentaren op onze website waar je op een overzichtelijke manier kunt zien wat zij te melden hebben.

  Over Suit

  Suit bestaat al sinds 1995 als kledingboetiek die is gevestigd in Lecce, Zuid-Italië. Oprichter Gianfranco Bray wilde het lokale karakter van zijn winkel internationaal aanbieden en daarom werd in 2020 de online shop van het merk geboren. Nu kunnen klanten wereldwijd gebruik maken van de modeartikelen die de boetiek kan leveren. Voor vragen over bestellingen, leveringen en producten kun je als klant contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf door gebruik te maken van het contactformulier op de website. Zodra je gaat bestellen dan biedt Suit je betaalmethodes waarmee je veilig af kunt rekenen. Zo kun je onder andere gebruik maken van creditcard, PayPal, ApplePay of Google Pay.

  De producten van Suit

  Voordat je kunt bestellen wil je natuurlijk eerst het assortiment van Suit goed bekijken. Bij deze online shop kunnen dames en heren terecht als zij kleding zoeken van beroemde en mindere beroemde kledingmerken. In het aanbod zijn producten opgenomen van grote modenamen zoals Saint Laurent, Burberry, Balenciaga, Off-White en Prada. Ook worden er exclusieve selecties aangeboden van opkomende talenten. Elk artikel beschikt over een uitgebreide omschrijving waar vermeld staat welke materialen er gebruikt zijn en wat de prijs van het product is. Bestellingen met een waarde boven de €250 worden gratis geleverd en je krijgt bij Suit 14 dagen bedenktijd om producten waar je niet tevreden over bent terug te sturen.

  Reviews over Suit

  Vind je als klant dat Suit een betrouwbare online shop is? Of ben je van mening dat er zaken zijn die de webshop kan verbeteren? Welke mening of ervaring je ook hebt, we hopen van harte dat je hem met een review op onze website wilt delen. Door uitgebreid in te gaan op de plus- en minpunten die jij tijdens het winkelen bij Suit ervaren hebt geef je andere consumenten een duidelijk inzicht in de manier waarop deze webshop functioneert. Zij krijgen een realistisch beeld te zien van de waardering die klanten voor de shop hebben én ze lezen wat ze mogen verwachten op het moment dat ze met vragen of klachten bij Suit aankloppen. Jouw beoordeling maakt een belangrijk deel uit van het grotere geheel en mag daarom zeker niet ontbreken.

  Suit
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Suit

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Suit een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Suit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Suit actief?

  Suit is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Suit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.