Sunglasses Shop

Alle reviews

Sunglasses Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

Sinner

1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Van Dalen

1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Hipinderegen.nl

1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Sunglasses Shop

Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril, maar weet je nog niet waar je je zonnebril precies wilt bestellen? Sunglasses Shop is een voorbeeld van een online shop waarop jij zonnebrillen van diverse merken voor dames, heren en kinderen kunt bestellen. Maar wat is de kwaliteit van de zonnebrillen die dit bedrijf op haar webshop aanbiedt? Uit welke verzendmethoden kun je precies kiezen? En hoe gaat de klantenservice van Sunglasses Shop om met jouw vragen over hun producten en de order die je hebt geplaatst? Wat is de levertermijn bij Sunglasses Shop en hoe retourneer je je product? Wanneer je antwoord wilt op deze vragen en over de ervaringen van andere mensen met Sunglasses Shop wilt lezen, ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Zo kun je makkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Sunglasses Shop wilt doen of toch verder gaat kijken naar een ander bedrijf. 

Over Sunglasses Shop
Sunglasses Shop is een internationaal bedrijf dat al ruim tien jaar bestaat. Het bedrijf biedt op haar webshop de nieuwste zonnebrillen aan. Denk bijvoorbeeld aan sport-, mode- en designer zonnebrillen. Bovendien vind je bij Sunglasses Shop meer dan 100 verschillende merken, waaronder Chanel, Dior, Oakley, Tom Ford, Prada, Gucci en Ray-Ban. Tevens geeft het bedrijf op haar website aan een erkende dealer en één van de marktleiders op het gebied van zonnebrillen te zijn. Sunglasses Shop ontvangt de brillen direct van haar leveranciers en verkoopt af en toe ook exclusieve producten. Naast een online shop heeft het bedrijf ook een fysieke winkel in Engeland. Heb jij een vraag voor Sunglasses Shop of ontvang jij graag advies? Dan kun je het bedrijf bereiken door te bellen naar 085 8883512 of een e-mail te sturen naar nl@sunglassesshop.com. 

De producten van Sunglasses Shop
Sunglasses Shop heeft een breed assortiment aan zonnebrillen voor zowel heren, dames als kinderen. Zo kun je kiezen uit verschillende frames, monturen en kleuren. In totaal heeft het bedrijf meer dan 5000 frames op voorraad. Daarnaast kun je bij Sunglasses Shop ook designer zonnebrillen op sterkte krijgen. Het bedrijf heeft ervaren specialisten in dienst die de zonnebrillen op sterkte in hun eigen laboratorium in het Verenigd Koninkrijk produceren.

Naast designer zonnebrillen, heeft Sunglasses Shop ook een sportcollectie op haar webshop. Tot deze sportcollectie behoren zonnebrillen speciaal voor het uitoefenen van extreme sports, golf, hardlopen, rijden, skiën, vissen en wielrennen. Sunglasses Shop levert al haar producten met een garantie van 1 tot 2 jaar. 

Verzending en retournering bij Sunglasses Shop
Wanneer je een bestelling plaatst op de webshop van Sunglasses Shop, dien je geen verzendkosten te betalen. Bestellingen met een orderwaarde van boven de €100 worden per UPS verzonden met een traceernummer. De levertijd met deze verzendmethode is 3-5 werkdagen. Bestellingen met een orderwaarde van onder de €100 worden met Royal Mail verzonden en de levertijd zal dan ongeveer 7-14 dagen zijn. 

Wil je je bestelling van Sunglasses Shop toch graag retourneren? Dan heb je 30 dagen de tijd om dit te regelen. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Sunglasses Shop
Heb jij wel eens een order geplaatst op de webshop van Sunglasses Shop? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Hoe tevreden was jij over jouw zonnebril van Sunglasses Shop? Wat is de kwaliteit van jouw zonnebril en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat jouw review over Sunglasses Shop achter op deze pagina en help zo anderen om de juiste keuze te maken.