ErvaringenSite

  Ervaringen Sunglasses Shop

  Ben jij op zoek naar een nieuwe zonnebril, maar weet je nog niet waar je je zonnebril precies wilt bestellen? Sunglasses Shop is een voorbeeld van een online shop waarop jij zonnebrillen van diverse merken voor dames, heren en kinderen kunt bestellen. Maar wat is de kwaliteit van de zonnebrillen die dit bedrijf op haar webshop aanbiedt? Uit welke verzendmethoden kun je precies kiezen? En hoe gaat de klantenservice van Sunglasses Shop om met jouw vragen over hun producten en de order die je hebt geplaatst? Wat is de levertermijn bij Sunglasses Shop en hoe retourneer je je product? Wanneer je antwoord wilt op deze vragen en over de ervaringen van andere mensen met Sunglasses Shop wilt lezen, ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Zo kun je makkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Sunglasses Shop wilt doen of toch verder gaat kijken naar een ander bedrijf.

  Over Sunglasses Shop

  Sunglasses Shop is een internationaal bedrijf dat al ruim tien jaar bestaat. Het bedrijf biedt op haar webshop de nieuwste zonnebrillen aan. Denk bijvoorbeeld aan sport-, mode- en designer zonnebrillen. Bovendien vind je bij Sunglasses Shop meer dan 100 verschillende merken, waaronder Chanel, Dior, Oakley, Tom Ford, Prada, Gucci en Ray-Ban. Tevens geeft het bedrijf op haar website aan een erkende dealer en één van de marktleiders op het gebied van zonnebrillen te zijn. Sunglasses Shop ontvangt de brillen direct van haar leveranciers en verkoopt af en toe ook exclusieve producten. Naast een online shop heeft het bedrijf ook een fysieke winkel in Engeland. Heb jij een vraag voor Sunglasses Shop of ontvang jij graag advies? Dan kun je het bedrijf bereiken door te bellen naar 085 8883512 of een e-mail te sturen naar nl@sunglassesshop.com.

  5 GAME-CHANGING Online Wardrobe Shopping Tips to Help You Shop Like a PRO!!!

  De producten van Sunglasses Shop

  Sunglasses Shop heeft een breed assortiment aan zonnebrillen voor zowel heren, dames als kinderen. Zo kun je kiezen uit verschillende frames, monturen en kleuren. In totaal heeft het bedrijf meer dan 5000 frames op voorraad. Daarnaast kun je bij Sunglasses Shop ook designer zonnebrillen op sterkte krijgen. Het bedrijf heeft ervaren specialisten in dienst die de zonnebrillen op sterkte in hun eigen laboratorium in het Verenigd Koninkrijk produceren.

  Naast designer zonnebrillen, heeft Sunglasses Shop ook een sportcollectie op haar webshop. Tot deze sportcollectie behoren zonnebrillen speciaal voor het uitoefenen van extreme sports, golf, hardlopen, rijden, skiën, vissen en wielrennen. Sunglasses Shop levert al haar producten met een garantie van 1 tot 2 jaar.

  Verzending en retournering bij Sunglasses Shop
  Wanneer je een bestelling plaatst op de webshop van Sunglasses Shop, dien je geen verzendkosten te betalen. Bestellingen met een orderwaarde van boven de €100 worden per UPS verzonden met een traceernummer. De levertijd met deze verzendmethode is 3-5 werkdagen. Bestellingen met een orderwaarde van onder de €100 worden met Royal Mail verzonden en de levertijd zal dan ongeveer 7-14 dagen zijn.

  Wil je je bestelling van Sunglasses Shop toch graag retourneren? Dan heb je 30 dagen de tijd om dit te regelen. Houd er rekening mee dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sunglasses Shop

  Heb jij wel eens een order geplaatst op de webshop van Sunglasses Shop? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Hoe tevreden was jij over jouw zonnebril van Sunglasses Shop? Wat is de kwaliteit van jouw zonnebril en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat jouw review over Sunglasses Shop achter op deze pagina en help zo anderen om de juiste keuze te maken.

  Sunglasses Shop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunglasses Shop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunglasses Shop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunglasses Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunglasses Shop actief?

  Sunglasses Shop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunglasses Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.