ErvaringenSite

  Ervaringen Sunjoy Group

  Ben jij van plan om een tuinhuisje, overkapping en/of tuinmeubilair aan te schaffen? En ben jij nog op zoek naar een geschikte webshop om deze producten op te bestellen? Wellicht kun je dan eens de webshop van Sunjoy Group bezoeken. Sunjoy Group is de grootste leverancier van tuinhuisjes in Noord-Amerika. Naast tuinhuisjes verkoopt het bedrijf ook meubilair voor binnen en buiten en pergola's. Maar hoe kom je er nou achter of dit bedrijf betrouwbaar is? Wat de kwaliteit van de producten van Sunjoy Group is? En hoe de klantenservice van Sunjoy Group met jouw vragen omgaat? Voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Sunjoy Group, zodat jij je alvast in het bedrijf kunt verdiepen en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook op deze webshop wilt bestellen of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien vind je op de website van ErvaringenSite nog veel meer reviews over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over Sunjoy Group

  Sunjoy Group is in 2001 opgericht en hecht veel waarde aan kwaliteit, innovatie en design. Zo streeft het bedrijf er altijd naar om de meest gewilde producten aan te kunnen bieden. Tevens maakt Sunjoy Group producten van metaal, steen, riet en hout en streeft het ontwerpteam van Sunjoy Group ernaar om originele en innovatieve producten te creëren. Doordat het bedrijf continu onderzoek doet naar de laatste trends en de kwaliteit van haar producten altijd voorop stelt, is Sunjoy Group een vertrouwde leider op het gebied van outdoorproducten gebleven.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van de nieuwste producten? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube volgen. Heb je een vraag voor het bedrijf? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact op met Sunjoy Group door een e-mail te sturen naar shop@sunjoygroup.com.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  De producten van Sunjoy Group

  Op de webshop van Sunjoy Group zul je tuinmeubels vinden, waaronder tuinhuisjes, overkappingen, pergola's, terrasmeubilair, vuurkorven, open haarden en accessoires. Daarnaast biedt het bedrijf ook binnenmeubels aan. Denk aan kantoormeubels, gamestoelen en muurdecoratie. Bovendien kun je ook bij Sunjoy Group terecht voor vervangende accessoires voor je tuinhuisje of overkapping zoals luifels, gordijnen, klamboes en zonneschermen.

  Sunjoy Group klantenservice

  Naast het sturen van een e-mail kun je de klantenservice van Sunjoy Group ook een berichtje sturen via de online chatfunctie op de website. Het is ook mogelijk om een berichtje op Facebook te sturen of te bellen naar +1 866 578 6569.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Sunjoy Group

  Heb jij wel eens een tuinhuisje, overkapping of pergola op de webshop van Sunjoy Group besteld? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met dit bedrijf met ons wilt delen. Wat vind jij van de producten van Sunjoy Group? Wat is de kwaliteit van de producten en wat vind jij van de prijs-kwaliteitverhouding? Laat jouw mening achter op ErvaringenSite.

  Sunjoy Group
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunjoy Group

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunjoy Group een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunjoy Group. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunjoy Group actief?

  Sunjoy Group is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunjoy Group gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.