ErvaringenSite

  Ervaringen SuperFout

  Er is niets leuker dan de aandacht trekken op school of werk me een verschrikkelijk foute trui. De foute truien zijn namelijk niet alleen voor kerst, ze kunnen het hele jaar lang gedragen worden. SuperFout.nl heeft een uitgebreid assortiment met de meest foute truien, maar wat vinden hun klanten? Zijn de truien de beste kwaliteit? Het is namelijk niet de bedoeling dat de print na één keer wassen alweer vervaagt. En is de webshop betrouwbaar? Je wilt namelijk niet op de levering wachten. Je wilt je trui wel op het schoolfeest kunnen dragen. Op deze vragen vind je het antwoord in de recensies van echte klanten op ErvaringenSite. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de truien.

  Over SuperFout.nl

  In de webshop van SuperFout.nl hebben ze de meest foute kleding in België en België. Je hoeft dus niet verder te zoeken, want foutere kleding is er niet. Tenminste, dat zeggen ze zelf. Of de klanten het hier mee eens zijn, lees je in hun reviews. Ze hebben een uniek assortiment met truien en shirts met geweldige prints die op iedereen indruk zullen maken. Of je nu op zoek bent naar een kersttruimet Donald Trump als sexy kerstman of liever een trui wilt met bevers die in een donut door de ruimte reizen, bij SuperFout.nl is het te vinden. Zit jouw ontwerp er niet tussen, dan kun je jouw trui bij SuperFout.nl ook zelf ontwerpen. Je hebt misschien wel eens van de webshop gehoord bij 3FM of Tele2 of over ze gelezen in de Linda, ELLE of de Cosmopolitan


  Een foute kersttrui, That's Christmas To Me.

  Voordelen SuperFout.nl

  De webshop heeft voor klanten nog veel meer dan alleen een uitgebreid assortiment met foute truien en shirts. Ze willen klanten graag wat extra’s bieden als ze besluiten in de webshop te bestellen. Je hebt je bestelling bijvoorbeeld al de volgende dag in huis als je voor 16:00 besteld hebt. Heb je voor meer dan 50,- in de webshop besteld, dan wordt alles gratis geleverd. Je betaalt bij SuperFout.nl altijd veilig met PayPal, iDeal, Bancontact, MisterCash, MasterCard, sofort, Visa of kies voor AfterPay. Op dit moment heeft SuperFout.nl ook groepskortingen voor iedereen die groot inkoopt.

  Klachten SuperFout.nl

  Is jouw trui in de was gekrompen? Of heb je de verkeerde trui ontvangen? Neem dan altijd eerst contact op met de webshop. De klantenservice kan je altijd het beste helpen bij problemen. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je kunt bellen op het telefoonnummer, gebruikmaken van de chat of mailen naar het e-mailadres. De webshop is overigens ook op bijna alle Social Media platformen te vinden. Neem een kijkje op de website om alle platformen te zien waar je SuperFout.nl kunt volgen.

  Wat vind jij van SuperFout.nl?

  Heb jij je foute kersttrui al besteld bij SuperFout.nl? Of heeft jouw moeder een hekel aan jouw shirt met de ninja-kat die op een eenhoorn zit? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Wat vind je van de kwaliteit van de truien? Was de levering op tijd? Schrijf een review en geef jouw mening!

  Wat vinden klanten van de foute truien van SuperFout.nl? Wat vinden ze van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees reviews over hun ervaringen.

  SuperFout
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SuperFout

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SuperFout een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SuperFout. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SuperFout actief?

  SuperFout is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SuperFout gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.