Supernaturals

Alle reviews

Supernaturals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Supernaturals

Als je op zoek bent naar een online winkel waar je terecht kunt voor een uitgebreid aanbod van natuurlijke voeding en verzorgingsproducten, zou het aanbod van Supernaturals misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dat inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je ons enkele minuten de tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Supernaturals review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan erg waardevol zijn voor andere potentiële bezoekers, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Supernaturals
Supernaturals is een kleine, Nederlandse familiale onderneming die sinds 2010 vanuit de Portugese stad Budens een webshop voor natuurlijke voeding en verzorgingsproducten uitbaat. Het kenmerk bestaat niet alleen uit een aantal bekende merken, maar ook uit minder bekende merken en producten uit verschillende landen. Het team van dit bedrijf gelooft in pure, eerlijke producten die in veel gevallen al eeuwenlang gebruikt worden. Langs de andere kant is het ook perfect mogelijk dat ze net ontdekt zijn. Volgens Supernaturals heeft de natuur zoveel goede dingen voor ons in petto. Hun missie is dan ook om de bezoekers van de site kennis te laten maken met producten die je niet zomaar in eender welke winkel terugvindt, en die uiterst zorgvuldig zijn uitgekozen. Dit leidt tot producten met korte ingrediëntenlijsten, vaak van biologische afkomst en met zo min mogelijk agressieve ingrediënten.  

Producten en diensten van Supernaturals
Heb je ongeveer een idee van datgene waarnaar je op zoek bent, zoals bijvoorbeeld acai of guarana? Dan kun je bovenaan de website een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster invoeren. Natuurlijk kun je ook gewoon klikken op een van de volgende categorieën: Populaire Ingrediënten, Gezicht, Huid, Haar, Voeding & Superfoods, Overig, Acties, Supplementen en Onze Merken. Omdat deze verder zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je vlotter door het aanbod van Supernaturals navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij dit bedrijf rekenen op gratis levering vanaf € 60,-, gratis retourneren binnen de 30 dagen, veilig achteraf betalen en een levering de volgende dag als je voor 23.00 uur bestelt. Als je vragen hebt, kun je telefonisch, per e-mail of chat contact opnemen, of het online formulier invullen en versturen.

Complimenten, klachten en tips voor Supernaturals
Als je in een ver of recent verleden al eens een bestelling bij deze onderneming hebt geplaatst, kun je je persoonlijke Supernaturals ervaring met onze bezoekers delen in de vorm van een informatieve review. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van de producten, of het klopt dat bestellingen snel worden geleverd en of de onderlinge communicatie vlot verloopt. Of misschien wil je graag enkele nuttige tips delen? Laat het ons zeker weten, wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijke review. Tot slot kun je eens een kijkje nemen op deze pagina als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.