ErvaringenSite

  Ervaringen Swanwick

  Kun jij vaak niet in slaap komen? En heb je alles al geprobeerd, van melatonine capsules tot aan slaappillen? Wellicht is het dan de moeite waard om een kijkje te nemen op de webshop van Swanwick. Dit is een online aanbieder van Swannies -dag- en nachtbrillen die blauw licht filteren-. Als je ogen namelijk te lang aan kunstmatig blauw licht worden blootgesteld, kun je slaapproblemen krijgen en raken je ogen vermoeid en geïrriteerd. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen weten over Swanwick? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk reviews en beoordelingen over Swanwick voor jou op een rijtje gezet, zodat jij je kunt verdiepen in het bedrijf en de producten. Daarnaast krijg je antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de producten van Swanwick?", "Uit welke verzendmethoden kan ik bij Swanwick kiezen?" en "Wat kan ik van de klantenservice van Swanwick verwachten?". Maak jij momenteel zelf gebruik van een Swannie? Vergeet dan niet om een review over het bedrijf en de producten achter te laten.

  Over Swanwick

  Dit bedrijf is in 2014 opgericht door de broers James en Tristan Swanwick. De broers hadden namelijk beide slaapproblemen en samen ontwierpen en produceerden ze een stijlvolle en effectieve blauw licht filter bril. Dit product werd al snel populair en in 2016 begonnen de consumenten de brillen "Swannies" te noemen. In 2017 had het bedrijf ruim 35.000 klanten geholpen om beter te slapen. Vandaag de dag is het assortiment verder uitgebreid met stijlvolle monturen. Ook zijn ze begonnen met het aanbieden van blauw licht filter brillen op sterkte.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte worden gehouden van nieuwe updates? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Daarnaast kun je ook de social media kanalen van Swanwick op Facebook, Twitter, Instragram en YouTube volgen. Heb je een vraag voor het bedrijf? Neem dan eens een kijkje op de veelgestelde vragen pagina en in het helpcentrum. Wanneer het antwoord op je vraag niet op deze pagina's staat, kun je contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar +1 855 441 2008 of het online contactformulier in te vullen.

  Shop Online At Sephora With Me!

  De producten van Swanwick

  Swanwick verkoopt blauw licht filter dag-, nacht-, en zonnebrillen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Op de webshop kun je uit verschillende monturen in diverse kleuren kiezen. Het is ook mogelijk om de brillen in sets te kopen. Bovendien verkoopt Swanwick ook leesbrillen en brillen op sterkte.

  Naast de "Swannies" kun je bij Swanwick ook terecht voor slaapaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan producten als slaapmaskers, anti-blue nachtlampjes, geluid blokkerende oordoppen, aroma diffusers en slaapthee.

  Geaccepteerde betalingsmogelijkheden Swanwick

  Op de webshop van Swanwick kun je betalen met creditcard (Visa, Mastercard) en PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Swanwick

  Heb jij wel eens een order geplaatst op de webshop van Swanwick? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Hoe tevreden was jij over jouw blauw licht filter bril van Swanwick? Slaap je nu beter of merk je geen verschil? Wat is de kwaliteit van jouw bril en hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat jouw review over Swanwick achter op deze pagina en help zo anderen met het verhelpen van hun slaapproblemen.

  Swanwick
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Swanwick

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Swanwick een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Swanwick. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Swanwick actief?

  Swanwick is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Swanwick gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.