Tacticlight X

Alle reviews

Tacticlight X

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Tacticlight X

Weet jij joe je kunt bepalen of een online shop of website betrouwbaar is? Natuurlijk zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten als je een site bezoekt. Is er een klantenservice die je kunt bereiken voor vragen en klachten? Vermeld een site leverings- en gebruikersvoorwaarden? Natuurlijk kun je dat op iedere site die je bezoekt uitzoeken maar er zijn makkelijkere manieren om meer te weten te komen over de betrouwbaarheid van een site. Lees de reviews van klanten op onze website! Zij zijn het die je per slot van rekening als geen ander kunnen vertellen wat hun ervaringen zijn. Hun commentaren, klachten en tips wijzen je de weg naar de meest betrouwbare online shop zodat je zonder angst voor een slechte aankoop kunt shoppen.

Over Tacticlight X
De Tacticlight X is een zaklamp die in de gelijknamige online shop verkocht wordt die wordt beheerd door Hyper SLS Ltd. uit Hong Kong. De site heeft geen klantenservice die je antwoord kan geven op vragen over de verkochte producten en bestellingen. Je kunt deze afdeling bereiken door een e-mail te sturen of door een Engels telefoonnummer te bellen. Een rubriek met veelgestelde vragen is er bij Tacticlight X niet. De producten die verkocht worden kunnen naar bestemmingen wereldwijd geleverd worden, de bezorgkosten hangen af van de afmeting van een bestelling en de plaats waar geleverd moet worden. De producten en kosten voor het bezorgen kun je veilig betalen met je creditcard.

De producten en diensten van Tacticlight X
Tacticlight X verkoopt zaklampen met 800 lumen die volgens eigen zeggen getest zijn in alle mogelijke omstandigheden. Via de homepagina wordt je direct doorgelinkt naar de bestelpagina waar je de keuze hebt om de zaklampen te bestellen. De kleinste bestelling is 1 stuk, bestel je er 4 tegelijk dan krijg je extra korting. Er is verder geen technische informatie of specificatie over de zaklampen te vinden op de site van Tacticlight X. Om meer te weten te komen over de kwaliteit van dit product kun je het beste gebruik maken van de commentaren en ervaringen van andere klanten die je op onze website kunt vinden.

Reviews en commentaren over Tacticlight X
Reviews in de vorm van commentaren, klachten en tips zijn tegenwoordig erg belangrijk om te weten te komen welke producten een online shop te bieden heeft. Dat is in het geval van Tacticlight X extra belangrijk omdat de site zo weinig informatie aan klanten verstrekt. Hoe zit het met de kwaliteit van de producten die je koopt? Kun je eenvoudig producten terugsturen als je na ontvangst niet tevreden bent? Is Tacticlight X een betrouwbare online shop? Het zijn vragen die veel consumenten hebben en jij als klant van deze online winkel kunt er zeker een aantal van beantwoorden. Schrijf daarom een review over jouw ervaring met deze aanbieder en plaats die op onze website. Zo kunnen andere klanten jouw beoordeling gebruiken om antwoord op dit soort vragen te krijgen. Op die manier kunnen ze weloverwogen bepalen of zij de producten van Tacticlight X de moeite waard vinden.