ErvaringenSite

  Ervaringen Tandartsplein

  Heeft u hier uw mondverzorgingsproducten gekocht? Of staat u op het punt hier te gaan bestellen? Hier leest u de meningen van derden of kunt u zelf uw ervaring delen. Hoe was bijvoorbeeld die deskundige klantenservice? Heeft u kunnen vinden wat u zocht in het assortiment van de webshop? Was u tevreden over de levering?

  Een greep uit het badkamerkastje

  Tanden, je wordt zonder geboren en gaat meestal zonder het leven weer uit. Die hele periode daartussen wilt u natuurlijk goed voor uw gebit zorgen. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan hoeveel artikelen er te krijgen zijn voor gebitsverzorging? Van alle verzorging die ons lichaam nodig heeft, lijken tanden wel het meest onderhoudsintensief. En het is zo gewoon, dat het woord ‘ijdeltuit’ niet eens bij mensen op komt als ze een reeks producten bij de wastafel zien staan. Simpelweg omdat het nodig is. Iedereen heeft waarschijnlijk sowieso een tandenborstel, tandpasta (vaak fluoride, soms ook ‘protect’ en/of ‘whitening’), flosdraad en tandenstokers. In het geval van een elektrische tandenborstel, zijn extra opzetborstels handig om vast in huis te hebben. Dan is er nog mondwater en mondspray voor extra zekerheid op een frisse adem. Ragers voor als u met een draadje flossen niet prettig vindt of er niet goed (meer) mee overweg kunt. Wellicht heeft u zelfs een airflosser, waterflosser of een waterdouche op het planchet in de badkamer staan. Net waar u zelf de voorkeur aan geeft qua mondverzorging. Belangrijkste is dat uw gebit mooi schoon wordt, want een slechte mondhygiëne is niet fijn. Zelfs de tandarts of mondhygiënist ziet u liever alleen voor controles verschijnen.  Hij is het weer vergeten hoor!

  Blogs en dossiers

  Tandartsplein is zo’n webwinkel die gericht is op mondverzorging. Hier vindt u een ruim assortiment aan producten die gratis geleverd worden binnen België voor bezorgkosten. Maar naast de verkoop van producten, vindt u er ook veel informatie over onderwerpen waar vaak vragen over zijn, zoals het kindergebit, aandoeningen zoals tandenknarsen en tandvleesontsteking, mondverzorging, gebitsverzorging en angst voor de tandarts. Mocht het antwoord op uw vraag niet in de dossiers of blogs staan, kan deze gesteld worden per email aan een mondhygiëniste. Ook de klantenservice is per mail bereikbaar of via het telefoonnummer op de website. Ze zijn te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

  Beschreven ervaringen

  Mocht u met deze webshop ervaring hebben en wilt u deze met ons delen? Laat dan uw beoordeling op deze pagina achter. Als u op zoek bent naar meningen over de online winkel, dan had u vast de reviews al gezien en kunt u rustig verder lezen.

  Benieuwd naar de ervaringen van klanten voor u? Lees hier hun frisse meningen en beoordelingen. Zelf ervaring? Laat hier dan gerust uw mening achter.

  Tandartsplein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tandartsplein

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tandartsplein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tandartsplein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tandartsplein actief?

  Tandartsplein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tandartsplein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.