ErvaringenSite

  Ervaringen Tandenbleken-thuis

  Tandenbleken-thuis.nl stelt op haar website dé speler te zijn op het gebied van tanden bleken. Via de website zijn er voldoende mogelijkheden tot aanschaffen van producten voor mooiere tanden. Ben jij al klant bij tandenblekenthuis.nl? Zou je dit bedrijf aanraden aan iemand die zijn of haar tanden wil laten bleken? Via België Review lees je wat mensen van de producten en dienstverlening van tandenbleken-thuis.nl vinden.

  Over tandenbleken-thuis.nl

  TANDEN BLEKEN - KNAKKERS www.tandenbleken-thuis.nl

  Tandenbleken-thuis.nl biedt producten aan om tanden thuis te bleken.

  Er wordt gesteld dat tanden bleken nog nooit zo makkelijk en voordelig is geweest. In de online webshop van de tanden bleek specialist kun je producten kopen in de volgende categorieën: tandenbleeksets, charcoal, mondverzorging en tandenborstels. Er zijn speciale pagina’s op de website beschikbaar zoals een pagina voor aanbiedingen, shop en blog.

  In de webshop worden diverse tandenbleeksets aangeboden zoals tandenbleeksets met Waterstofperoxide, bitje en bleeklamp met bitje. Je kunt er ook tandenbleekgel na vullingen kopen.

  Op het gebied van charcoal sieren er diverse producten het assortiment waaronder activated charcoal, duo charcoal pakket en deluxe charcoal pakket. Charcoal is een middel om je tanden op natuurlijke wijze bleker te maken.

  De basis van stralende witte tanden is een goede mondverzorging. Via de webshop van tandenbleken-thuis.nl kun je diverse producten voor een uitstekende mondverzorging kopen. Enkele voorbeelden zijn kokos tandpasta, tandenpolijster, charcoal tandpasta en whitening strips.

  De tanden bleek specialist heeft tandenborstels in het assortiment. Enkele voorbeelden zijn een bamboe tandenborstel, v-white automatische 360 tandenborstel en een 360 Graden Tandenborstel. Voor het gehele assortiment kun je het beste zelf even op tandenbleken-thuis.nl kijken.

  Er worden op de website diverse tips en adviezen gegeven. Dit wordt via geschreven blogs op de website gedaan. Op het moment van schrijven wordt er een uitleg gegeven over hoe tanden worden gebleekt en wat je moet eten na het tandenbleken.

  Retourneren, klachten en betalen

  Producten worden gratis verzonden en je krijgt een cadeautje mits de bestelling boven de € 50,- is.

  Als een product voor 23:00 uur ’s avond is besteld wordt het de volgende dag nog afgeleverd. Als je wilt afrekenen kun je per iDeal betalen. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk.

  Klanten hebben het recht om een bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Dat kan zonder opgave van reden. Dit valt onder het herroepingsrecht. Als klant krijg je in zulke situaties het volledige bedrag gecrediteerd. Dit is inclusief verzendkosten. Het terug sturen moet wel zelf betaald worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kan een e-mail gestuurd worden naar info@tandenbleken-thuis.nl.

  Bij ontevredenheid over de dienstverlening en/of producten van tandenbleken-thuis.nl, kan er een klacht ingediend worden. Deze klacht kan per e-mail kenbaar gemaakt worden. Dit kan per e-mail gestuurd worden aan info@tandenbleken-thuis.nl. Op het moment dat beide partijen er niet uitkomen en er geen oplossing wordt gevonden, is het mogelijk het geschil aan te bieden aan de Stichting WebwinkelKeur. Er kan eveneens contact gezocht worden met ODR. Dit is een platform van de Europese Commisie. Voor meer informatie zie de volgende link: http://ec.europa.eu/odr. Wat zijn de ervaringen van de klanten van tandenbleken-thuis.nl?

  Ben jij op dit moment al klant bij tandenbleken-thuis.nl?

  Koop jij hier regelmatig producten om je tanden te laten stralen? Wat vind je eigenlijk van de prijzen die tandenbleken-thuis.nl hanteert? Zou je iemand anders aanraden om tanden te laten bleken via tandenbleken-thuis.nl? Wij zouden het uitermate fijn vinden als je jouw mening over dit bedrijf geeft via ErvaringenSite. Jouw visie helpt andere mensen een verstandige aankoop te doen. Onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen lees je via ErvaringenSite.

  Tandenbleken-thuis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tandenbleken-thuis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tandenbleken-thuis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tandenbleken-thuis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tandenbleken-thuis actief?

  Tandenbleken-thuis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tandenbleken-thuis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.