ErvaringenSite

  Ervaringen TekniStore

  Uw kleding en andere artikelen online aanschaffen, blijft een leuk avontuur. Online vindt u een zee van bedrijven en producten geproduceerd en geleverd door diverse aanbieders. Bent u op zoek naar een online shop, waar u onder andere kleding en tuinartikelen op 1 site kunt vinden? Bent u op zoek naar een online shop, die een ruime variatie biedt aan producten? Waar kunt u een bestelling online plaatsen? ErvaringenSite helpt u graag overweg. Bekijk de reviews van anderen en maak op zo een manier een goede keus. Door de ervaringen van anderen te lezen, krijgt u reële inzichten over hoe een dergelijk bedrijf producten en diensten aanbiedt aan de klant.

  Over TekniStore
  TekniStore is opgericht in 2013 en specialiseerde zich in e-commerce voor de buitenlandse handel. Van hieruit ontwikkelde het zich tot een online detailhandelaar. TekniStore heeft twee kantoren. Deze bevinden zich op de locaties Hong Kong en Shenzhen in China. Het hoofdkantoor is gevestigd in Shenzhen met meer dan 500 internationale medewerkers, van klantenservice medewerkers tot productmanagers.

  Producten en diensten van TekniStore
  TekniStore bevat meer dan 100.000 producten, waaronder de thema's kleding en accessoires, smartphones & accessoires, verlichtingsattributen, elektronica, speelgoed en hobby’s, computer en netwerken, tassen accessoires, tuinieren, schoonheid en gezondheid, sport en tuin, auto’s en motorfietsen, sieraden en horloges, tablet en accessoires. TekniStore heeft een live chat, die 24 uur per dag beschikbaar is en die u kunt benaderen zowel voor en na de verkoop. Verder biedt TekniStore technische basisondersteuning gedurende de garantieperiode van het product.

  Verzending, garantie betaling & klachten bij TekniStore
  TekniStore verzend haar bestellingen naar de meeste landen ter wereld. Goederen worden verzonden per koerier vanuit China naar uw aangegeven adres. Bij de aankoopprocedure kunt u de gewenste verzendmethode kiezen, die beschikbaar is voor uw land. De beschikbare verzendmethoden zijn forfaitaire verzending, standaard verzending, gratis verzending en versnelde verzending.

  Is uw product beschadigd aangekomen, dan kunt u binnen 3 dagen contact opnemen met de klantenservice. Die kunt u voor klachten en vragen bereiken via de live chat of per mail naar info@teknistore.com. Uw product kan dan kosteloos worden gerepareerd of u ontvangt een nieuw artikel. Tenzij anders vermeld op de productpagina, biedt TekniStore ook productgarantie voor een periode van 1 jaar, startende vanaf de datum dat u het product heeft ontvangen.

  Bij TekniStore.com kan worden betaald met PayPal, MasterCard, VISA, American Express, Cashu, Webmoney, Boleto, Discover, iDeal, RuPay, dotpay, bankoverschrijvingen en meer andere lokale en internationale betaalmethoden.

  Complimenten en tips voor TekniStore
  Heeft u dan al eerder gebruik gemaakt van de producten en diensten van TekniStore? Wat is uw ervaring met de producten, die TekniStore te bieden heeft? Wat vindt u van de garantie? En van hun betalingsmogelijkheden? Zijn de verzendmethoden accuraat? Heeft u aanbevelingen voor TekniStore? Deel uw ervaringen met ons op onze site. Plaats uw reviews over TekniStore op ErvaringenSite en laat uw bevindingen over TekniStore weten.

  Bent u nog niet bekend met TekniStore? Lees dan op ervaringesite.be de reviews van andere klanten, die reeds ervaring hebben gehad met TekniStore en bepaal of dit bedrijf u kan voorzien in uw behoefte. Mocht u besluiten ook een aankoop te doen bij TekniStore, aarzel niet om daarna ook uw eigen reviews hier te plaatsen en uw ervaringen te delen met anderen op onze site.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  TekniStore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TekniStore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TekniStore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TekniStore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TekniStore actief?

  TekniStore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TekniStore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.