Telefoonwereld

Alle reviews

Telefoonwereld

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Telefoonwereld

Ben je op zoek naar een website om een telefoon, tablet of telefoonaccessoire aan te kopen? Dan is er een kans dat het aanbod van Telefoonwereld iets voor jou is. Of heb je ooit al een product via deze online winkel gekocht, en ben je op zoek naar een platform om een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Telefoonwereld te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een kort verslag te schrijven. Jouw informatie kan bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen om een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere artikelen bij deze webshop te kopen. 

Over Telefoonwereld
Telefoonwereld is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het doel van deze online winkel is om telefoons, tablets en bijhorende accessoires op een zo goed en goedkoop mogelijke manier aan te bieden. Omdat deze allemaal simlockvrij zijn, zou je geen extra kosten of abonnementen moeten betalen, en zou het artikel helemaal van jou zijn. Bij Telefoonwereld mag je je verwachten aan een aanbod van de bekendste merken, zoals Apple, Samsung en Huawei. Omdat de huidige wereld in een sneltempo digitaler wordt, vindt deze onderneming het belangrijk dat iedereen in België en Nederland deze evolutie kan volgen. Daarom zouden ze ervoor zorgen om hun tablets en telefoons aan een scherpe prijs aan te bieden. Zo zou iedereen op een betaalbare manier toegang moeten hebben tot digitale artikelen. 

Producten en diensten van Telefoonwereld
Op de website van Telefoonwereld kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Honor, Tablets en Accessoires. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item of model kunt zoeken. Verder is er ook een overzicht van specifieke aanbiedingen dat regelmatig aangepast zou worden. Bij Telefoonwereld zou je voor levering in België of Nederland nooit verzendkosten moeten betalen, en als het door jou gewenste item in voorraad is en je voor 23.59 uur bestelt, zou je je bestelling de volgende dag al ontvangen. Verder zou je je artikel binnen de 14 dagen kunnen retourneren en zou je mogen rekenen op een veilige betaalmethode. Heb je nog vragen of opmerkingen voor het team van Telefoonwereld? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het formulier op de website contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Telefoonwereld
Heb je in een ver of recent verleden al een aankoop gedaan bij Telefoonwereld? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou gunnen om een informatieve review over dit bedrijf te schrijven. Dankzij jouw informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen om al dan niet een iPhone, tablet of hoesje bij Telefoonwereld te kopen. In jouw verslag zou je onze bezoekers bijvoorbeeld kunnen laten weten of het klopt dat je bij deze onderneming nooit verzendkosten moet betalen, of artikels die in voorraad zijn inderdaad een dag later al worden geleverd en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je contact met dit bedrijf wilt opnemen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw persoonlijke review! Ben je benieuwd wat mensen schrijven over andere bedrijven? Neem dan snel een kijkje op deze pagina. Wij wensen je in ieder geval veel leesplezier toe!