ErvaringenSite

  Ervaringen Temple Spa

  Hou jij er wel van om af en toe lekker te ontspannen met spa- en schoonheidsproducten? En ben jij nog op zoek naar een geschikte online webshop waarop jij deze producten kunt bestellen? Een voorbeeld van een webshop waarop je luxe spa- en schoonheidsproducten kunt vinden is TEMPLESPA. Maar hoe weet je nou of de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten van TEMPLESPA goed is? Is het makkelijk om producten van TEMPLESPA te retourneren als je van gedachten veranderd? En heb je de producten van TEMPLESPA snel in huis of duurt het lang voordat je er eindelijk van kunt gaan genieten? Op deze pagina vind jij de antwoorden op deze vragen. Hier vind je namelijk reviews en beoordelingen over TEMPLESPA van voorgaande klanten, die jou kunnen helpen beslissen of je producten van TEMPLESPA wilt bestellen of toch nog even verder wilt kijken. Tevens vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over andere bedrijven in diverse sectoren.

  Over TEMPLESPA

  TEMPLESPA is opgericht door Liz en Mark Warom in West Sussex. Zij werden ruim 20 jaar geleden geïnspireerd om dit bedrijf op te starten door hun liefde en passie voor de Middellandse Zee. En dat is nog steeds wat de oprichters vandaag de dag drijft. Het doel van TEMPLESPA is om mensen er zo goed mogelijk te laten uitzien, ongeacht leeftijd:gezond, energiek, minder moe en met een gezonde huid. Bovendien kiest TEMPLESPA zorgvuldig voor de ingrediënten van haar producten en de leveranciers met wie zij samenwerken.

  Heb jij een vraag voor dit bedrijf? Dan kun je contact opnemen met het hoofdkantoor in West Sussex door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt er ook voor kiezen om het bedrijf te bellen op 01903 719429. Wil je nieuwsberichten ontvangen over nieuwe producten van TEMPLESPA? Dan kun je je inschrijven voor de online nieuwsbrief op de website.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!)

  De producten van TEMPLESPA

  Bij TEMPLESPA vind je een groot assortiment aan luxe spa- en schoonheidsproducten. Denk bijvoorbeeld aan hydraterende maskers, cleansers, toners, moisturizers, serums en make-up.Daarnaast biedt TEMPLESPA ook bodyscrubs, exfoliators en body moisturizers aan op haar website.

  Je kunt ook geurproducten, zoals geurstokjes, geurkaarsen en kalmerende aromatherapie spray op de webshop van TEMPLESPA vinden. Hiermee kun je zelf thuis een spa-beleving creëren.

  TEMPLESPA verzendmethoden en retourneren

  De verzendkosten bij TEMPLESPA bedragen £12.50. Jouw bestelde producten worden verzonden met een koerier en het is mogelijk om je pakketje te volgen met een Track&Trace- code. Over het algemeen kun je je pakketje van TEMPLESPA binnen 12 werkdagen thuis verwachten.

  Wil je je ongeopende en ongebruikte producten van TEMPLESPA toch retourneren? Dan kun je dit binnen 14 werkdagen na ontvangst regelen. Zorg ervoor dat je eerst contact opneemt met het bedrijf door een e-mail te sturen naar customerservice@templespa.com of te bellen naar 44 (0) 1903 719 429. Daarna kun je je pakketje terugsturen naar TEMPLESPA, maar de retourkosten zullen voor eigen rekening zijn.

  Klachten, Complimenten en Tips voor TEMPLESPA

  Heb jij wel eens bodyscrub, een masker, geurkaarsen of huidcrème van TEMPLESPA geprobeerd? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij jouw ervaring met deze webshop op ErvaringenSite deelt. Hoe tevreden was jij met de producten van TEMPLESPA? En hoe was het contact met de klantenservice van TEMPLESPA?

  Temple Spa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Temple Spa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Temple Spa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Temple Spa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Temple Spa actief?

  Temple Spa is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Temple Spa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.