ErvaringenSite

  Ervaringen Ten Kate Motoren

  Ben jij een motorfan in hart en nieren? Gaat je hart al sneller kloppen als je het geronk van een motor in de verte hoort? En voel je je pas echt thuis als je op het zadel van een motor plaats kunt nemen? Dan zou Ten Kate Motoren wel eens de juiste shop voor jou kunnen zijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun motorkleding nou eigenlijk echt zijn? Zullen die helmen echt wel zo veilig zijn als je een val maakt? Zullen die motorhoezen je motor echt behoeden voor regen en wind? Zal je lang moeten wachten tot je rugzak wordt bezorgd? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal de klantenservice van Ten Kate Motoren zijn? Alleen motorrijders die Ten Kate Motoren al eens hebben bezocht kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe het er bij Ten Kate Motoren aan toegaat. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen zullen je helpen de beslissing te nemen wel of niet bij Ten Kate Motoren te shoppen.

  Over Ten Kate Motoren

  Ten Kate Motoren is een sportwinkel die zich richt op de motorsport. Ze noemen zichzelf “een bedrijf met ruim 6000m2 motorplezier. Ze hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Ze verkopen een hele hoop motoren. Je kunt er alle nieuwe modellen van Honda vinden maar ook een groot assortiment occassions die nog prima een tweede ronde mee zullen kunnen. Mocht je geen hele nieuwe motor nodig hebben maar gewoon een paar onderdelen dan kun je bij terecht voor smeermiddelen, remblokken, luchtfilters, bougies, verlichting, kettingen, accu’s en tandwielen. Voor het onderhoud van je motor hebben ze vloeistoffen, kettingsprays, wasmiddelen, poetsbenodigdheden, olie, vetten en sprays. Natuurlijk ga je niet met je gewone kleding op een motor zitten. Als je dan een schuiver maakt is dat met die snelheid hartstikke gevaarlijk. Daarom heeft Ten Kate Motoren speciale motorkleding. Hun assortiment bestaat uit regenkleding, elektrisch verwarmde kleding, reflecterende motorjacks, onderkleding en nog veel meer. Er is een keuzehulp die je kan helpen de juiste motorkleding eruit te vissen. In hun categorie accessoires vind je kollen, brillen, rugzakken, vrijetijdskleding, bescherming, sliders, merchandise en nog veel meer. En dan zijn er nog verschillende soorten helmen die je hoofd beschermen. Dat is immers het belangrijkste. Er zij jethelmen, integraalhelmen, vizieren, systeemhelmen en nog veel meer.


  Een kort overzicht van Ten Kate Motoren.

  Diensten van Ten Kate Motoren

  Het is natuurlijk mogelijk om bij Ten Kate Motoren langs te gaan en hun hele assortiment in het echt te zien. Maar je kunt de motoren en onderdelen ook online bestellen. Op internet opereren ze onder de naam Tenkateshop.com. Ze zullen het motoronderdeel dan gewoon naar je opsturen. Mocht je een vraag hebben over één van hun producten, dan kun je de klantenservice van Ten Kate Motoren benaderen. Er zijn 20 personeelsleden en dus altijd wel iemand die een antwoord op je vraag heeft.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ten Kate Motoren

  Wij horen heel graag meer over jouw eigen ervaring met Ten Kate Motoren. Laat een Ten Kate Motoren review achter en vertel ons hoe goed de kwaliteit van die helmen, motoren en andere motorspullen is.

  Ten Kate Motoren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ten Kate Motoren

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ten Kate Motoren een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ten Kate Motoren. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ten Kate Motoren actief?

  Ten Kate Motoren is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ten Kate Motoren gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.