ErvaringenSite

  Ervaringen Tennis-Geest

  Op zoek naar tennisartikelen? Dan moet je bij Tennis-Geest zijn! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Tennis-Geest lees je op deze pagina!

  Heb je zelf ervaring met Tennis-Geest? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina!

  Over Tennis-Geest

  Tennis-Geest is een webshop die een zeer ruim assortiment aan artikelen aanbiedt die gerelateerd zijn aan tennis. Tennis-Geest biedt uitsluitend A-merken aan waaronder Adidas, Nike, Wilson, Dunlop, … Sports-Geest is het bedrijf achter de succesvolle webshops Fitness-Geest, Wandel-Geest, Winter-Geest, Tennis-Geest, Hardloop-Geest en Voetbal-Geest. Binnen het bedrijf wordt er gestreefd naar beleving, specialisme en kennis. Ze zijn van mening dat als iemand op zoek is naar tennisartikelen die persoon op zoek is naar dé Tennis-specialist waar een breed assortiment wordt aangeboden. Alle artikelen van Tennis-Geest zijn uit voorraad leverbaar, zo krijg je snel je artikelen thuis geleverd.


  Tips om tennis te spelen als een echte pro!

  Diensten van Tennis-Geest

  Bij Tennis-Geest kan je terecht voor tennisartikelen. Je vindt er tenniskledingvoor mannen en vrouwen en ook schoenen, tennisrackets, tennisballen, ondergoed en andere tennisartikelen zoals bandana's, bidons, hoofdbanden, tennissnaren, zweetbandjes, sokken, … Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar, als je je bestelling voor 16 uur plaatst dan heb je de volgende dag je bestelling in huis! Ook op zaterdag! Bij bestellingen vanaf 75 euro wordt die gratis geleverd. Tennis-Geest werkt ook samen met fysieke winkels zodat je ook daar terecht kan voor leuke artikelen.

  Vragen of klachten voor Tennis-Geest

  Heb je vragen of een klacht over Tennis-Geest? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via e-mail of de post. Tennis-Geest heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Tennis-Geest? Heb je er leuke tennisspullen gevonden zodat je nu hard kan trainen? Hebben ze je er goed geholpen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Tennis-Geest. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Tennis-Geest? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Tennis-Geest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tennis-Geest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tennis-Geest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tennis-Geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tennis-Geest actief?

  Tennis-Geest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-Geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.