Tennis-Geest

Alle reviews

Tennis-Geest

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Tennis-Geest

Ben je als fervent tennisser op zoek naar een webshop die is gespecialiseerd in tennisbenodigdheden? Dan is de kans groot dat Tennis-Geest iets voor jou is. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zou het bijzonder fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een korte, eerlijke review over Tennis-Geest te schrijven. Op die manier kan je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere artikelen bij dit bedrijf te bestellen.

Over Tennis-Geest
Tennis-Geest is een Nederlandse webshop die een breed scala artikelen verkoopt die gerelateerd zijn aan tennis. Elke medewerker van deze onderneming kan terugvallen op verkoopervaring van tennisartikelen in fysieke winkels. Hierdoor zijn zij in staat om optimaal op je persoonlijke wensen en behoeften te kunnen inspelen. Het voltallige team bestaat uit mensen die een uitgesproken passie voor tennis hebben. Bij Tennis-Geest kun je terecht voor talrijke A-merken, zoals bijvoorbeeld Nike, Dunlop, Wilson en Adidas. Via social media, een blog en nieuwsbrieven houdt Tennis-Geest geïnteresseerden op de hoogte van tips, acties en relevant nieuws. Het overkoepelende bedrijf achter Tennis-Geest is Sports-Geest, dat ook andere succesvolle webshops onder zijn koepel heeft. Via zijn gespecialiseerde webshops doet Sports-Geest er alles aan om aan specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Producten en diensten van Tennis-Geest
Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de pagina een term of product in het zoekvenster ingeven. Verder heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals tenniskleding, tennisschoenen en tennisrackets. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal relevante subcategorieën, zodat de kans groter is dat je net datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Bij elke subcategorie kun je nog verder verfijnen, bijvoorbeeld op type, merk, kleur, prijs en populaire modellen. Als je op de hoogte wenst te blijven van acties, nieuws en kortingscodes, kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Tennis-Geest. Volgens de informatie op de site kun je rekenen op levering een dag later als je voor 16.00 uur bestelt, achteraf betalen en gratis retourneren. Heb je een vraag of ervaar je een probleem? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice of even langsgaan in een van de drie fysieke winkels in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep of ‘s-Gravenzande.

Complimenten, klachten en tips voor Tennis-Geest
Heb je ooit al een racket of een paar sportschoenen bij Tennis-Geest gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Dankzij jouw informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk voor zichzelf beslissen of het aanbod van Tennis-Geest iets voor hen kan zijn. Klopt het dat bestellingen een dag later al worden geleverd als je voor 16.00 uur bestelt? Kun je er inderdaad van uitgaan dat je ongewenste items gratis mag retourneren? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar je review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven. Veel leesplezier!