ErvaringenSite

  Ervaringen Tennis-Geest

  Ben je als fervent tennisser op zoek naar een webshop die is gespecialiseerd in tennisbenodigdheden? Dan is de kans groot dat Tennis-Geest iets voor jou is. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zou het bijzonder fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een korte, eerlijke review over Tennis-Geest te schrijven. Op die manier kan je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet één of meerdere artikelen bij dit bedrijf te bestellen.

  Over Tennis-Geest

  Tennis-Geest is een Nederlandse webshop die een breed scala artikelen verkoopt die gerelateerd zijn aan tennis. Elke medewerker van deze onderneming kan terugvallen op verkoopervaring van tennisartikelen in fysieke winkels. Hierdoor zijn zij in staat om optimaal op je persoonlijke wensen en behoeften te kunnen inspelen. Het voltallige team bestaat uit mensen die een uitgesproken passie voor tennis hebben. Bij Tennis-Geest kun je terecht voor talrijke A-merken, zoals bijvoorbeeld Nike, Dunlop, Wilson en Adidas. Via social media, een blog en nieuwsbrieven houdt Tennis-Geest geïnteresseerden op de hoogte van tips, acties en relevant nieuws. Het overkoepelende bedrijf achter Tennis-Geest is Sports-Geest, dat ook andere succesvolle webshops onder zijn koepel heeft. Via zijn gespecialiseerde webshops doet Sports-Geest er alles aan om aan specifieke wensen en behoeften te voldoen.

  Top 10 INEXPENSIVE Places to Shop Online pt. 2

  Producten en diensten van Tennis-Geest

  Weet je waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan de pagina een term of product in het zoekvenster ingeven. Verder heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals tenniskleding, tennisschoenen en tennisrackets. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal relevante subcategorieën, zodat de kans groter is dat je net datgene vindt waarnaar je op zoek bent. Bij elke subcategorie kun je nog verder verfijnen, bijvoorbeeld op type, merk, kleur, prijs en populaire modellen. Als je op de hoogte wenst te blijven van acties, nieuws en kortingscodes, kun je je via de website ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Tennis-Geest. Volgens de informatie op de site kun je rekenen op levering een dag later als je voor 16.00 uur bestelt, achteraf betalen en gratis retourneren. Heb je een vraag of ervaar je een probleem? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice of even langsgaan in een van de drie fysieke winkels in Roelofarendsveen, Nieuw-Vennep of ‘s-Gravenzande.

  Complimenten, klachten en tips voor Tennis-Geest

  Heb je ooit al een racket of een paar sportschoenen bij Tennis-Geest gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Dankzij jouw informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk voor zichzelf beslissen of het aanbod van Tennis-Geest iets voor hen kan zijn. Klopt het dat bestellingen een dag later al worden geleverd als je voor 16.00 uur bestelt? Kun je er inderdaad van uitgaan dat je ongewenste items gratis mag retourneren? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar je review! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven. Veel leesplezier!

  Tennis-Geest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tennis-Geest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tennis-Geest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tennis-Geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tennis-Geest actief?

  Tennis-Geest is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-Geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.