ErvaringenSite

  Ervaringen TennisDirect.be

  Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen met het bestellen van tennisartikelen bij TennisDirect? Lees dan alle beoordelingen over dit bedrijf. Wanneer u een liefhebber hebt van de tennissport wilt u uiteraard tennissen met de beste materialen. U verwacht producten van hoogwaardige kwaliteit en een goede klantenservice. Door alle beoordelingen over TennisDirect te lezen, krijgt u een goed beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Heeft u zelf al een bestelling geplaatst? U kunt uw beoordeling delen met andere tennisliefhebbers, zodat zij een goede keuze kunnen maken als het gaat om het aanschaffen van tennismaterialen.

  Over TennisDirect

  TennisDirect bestaat al ruim tien jaar en is ontstaan uit passie voor de tennissport. De visie van het bedrijf is om goede materialen aan te kunnen bieden aan alle tennisliefhebbers en om gedegen advies te kunnen bieden. Het feit dat dit bedrijf als business partner is aangesloten bij het magazine Tennis en business partner is van het ABN AMRO toernooi toont de liefde voor de tennissport. De passie die zij hebben voor de tennissport zie je terug in hun website. Naast het online verkopen van tennisartikelen kunt u als klant ook terecht bij drie verkooppunten. Het hoofdkantoor van TennisDirect is gevestigd in Sassenheim en dient tevens als afhaalpunt voor bestellingen.


  Serena Williams - één van de beste tennissers ooit

  Diensten

  TennisDirect is official supplier van Tennis Vlaanderen. Op de website vindt u alle Tennis Vlaanderen producten terug. Bij TennisDirect heeft u een ruime keuze uit tennisrackets, tennisschoenen, tennistassen, tennisballen en accessoires. Het is mogelijk om in één van de drie winkels een racket te laten bespannen of om een tennisracket uit te proberen. Het is niet alleen mogelijk om voor volwassenen tennismaterialen bij TennisDirect aan te schaffen, maar er is ook keuze uit een uitgebreide tenniscollectie voor kinderen.

  Bestellingen worden verzonden naar uw huisadres of kunnen worden opgehaald in de winkel in Sassenheim. Wanneer u persoonlijk advies nodig heeft, kunt u één van de winkels bezoeken of contact opnemen met de klantenservice. Dit is handig wanneer u twijfelt tussen verschillende tennisrackets of wanneer u niet precies weet welk tennisracket geschikt is voor uw kind. Heeft u ervaringen met de klantenservice van TennisDirect? Laat uw mening dan achter door een beoordeling te schrijven.

  Klachten

  Als u een klacht heeft dan verwacht u dat deze goed opgelost wordt. Een onbehoorlijke afhandeling van een klacht kan voor een bedrijf leiden tot slechte reclame. Heeft u ervaringen met de klachtenafhandeling van TennisDirect? Dan kunt u hier uw mening delen door een beoordeling achter te laten. Bij TennisDirect kunt u met uw klacht terecht bij de klantenservice door ze te bellen of door de klantenservice te e-mailen. Mocht u niet tevreden zijn over een product? Dan is het ook mogelijk om bij TennisDirect alle producten gratis om te ruilen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u de verkeerde maat besteld heeft of dat u een verkeerd product geleverd krijgt.

  Retourneren

  Bij TennisDirect heeft u de mogelijkheid om uw producten binnen veertien dagen gratis te retourneren. Hieraan zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo dienen alle artikelen ongebruikt geretourneerd te worden. Bij een PostNL punt of Kiala punt kunt u eenvoudig alle artikelen gratis retour sturen. Het bedrijf streeft ernaar om alle betalingen binnen drie werkdagen terug te storten. In tegenstelling tot andere bedrijven is dit erg snel en mag dit gezien worden als een pluspunt.

  Laat uw beoordeling over TennisDirect achter en informeer anderen over de plus- en minpunten van TennisDirect.

  Nieuw racket nodig? Dan kom je misschien terecht bij TennisDirect. Maar verdiep je eerst in de reviews: hoe behandelen zij hun klanten?

  TennisDirect.be
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over TennisDirect.be

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is TennisDirect.be een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over TennisDirect.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is TennisDirect.be actief?

  TennisDirect.be is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TennisDirect.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.