ErvaringenSite

  Ervaringen The Double F

  Ben jij op zoek naar kleding van bekende luxemerken? Dan weet je nu al dat je een grote lijst met online modewinkels te zien krijgt. Om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk een webshop vindt die betrouwbaar is en kwaliteit levert heb je de hulp van andere consumenten nodig. Zij bieden je die hulp in de vorm van reviews die zij op onze website publiceren. Zij beschrijven in die reviews wat zij ervaren hebben en hoe de shops met klanten omgaan. Door hun commentaren te lezen kom je eenvoudig en snel te weten wat je te wachten staat wat betreft levertijden, betalingen, klachten en retourzendingen. We hopen je met de aangeboden informatie behulpzaam te zijn om veilig en prettig online te kunnen winkelen.

  The Double F

  The Double F is de online shop van Folli Follie, een modemerk uit het noorden van Italië. Het bedrijf heeft meer dan vijftig jaar ervaring met de verkoop van mode en kleding van diverse bekende en minder bekende merken. Heb je vragen of wil je een klacht of suggestie indienen? Dan kun je gebruik maken van de rubriek met veelgestelde vragen of een e-mail aan de klantenservice sturen. Bij The Double F kun je gebruik maken van je creditcard, PayPal account of van een bankoverschrijving om de producten te betalen die je hebben wilt. Tijdens het bestellen krijg je overzichtelijk te zien hoeveel je bij moet betalen voor de bezorging van jouw bestelling. En wat doe je als na ontvangst van jouw order toch niet tevreden bent? Dan kun je de artikelen binnen 14 dagen terugsturen en je geld terugkrijgen.

  HOW TO START AN ONLINE STORE + how i started a business at 22

  De producten van The Double F

  Deze online shop biedt een ruim assortiment kleding en accessoires te koop voor dames en heren. Je kunt hier meerdere artikelen bekijken en vergelijken voordat je een keuze maakt. Er zijn uitgebreide collecties met zomer en winterkleding op voorraad van meer dan 160 verschillende internationale merken waaronder Prada, Alexander McQueen, Balenciaga en Amina Muaddi. Naast kleding worden er ook accessoires zoals horloges, hoeden, riemen, ondergoed en handschoenen aangeboden. Om het aanbod compleet te maken zijn er ook heren- en damesschoenen verkrijgbaar. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en uitgebreid met producten die door de inkopers van het bedrijf overal ter wereld worden gespot.

  Reviews over The Double F

  Heb jij als klant ervaring met de producten en service van The Double F? Neem dan net als andere consumenten even de tijd om een review over deze online shop op onze website te plaatsen. Het wordt voor klanten per slot van rekening steeds belangrijker om elkaar op de hoogte te houden over de gang van zaken tijdens het online winkelen en daarom mag jouw beoordeling eigenlijk niet ontbreken. Omdat wij alle reviews van The Double F gebundeld laten zien kunnen we een duidelijk beeld tonen van de waardering die alle klanten samen voor deze online shop hebben. Nieuwe klanten weten daardoor direct waar zij aan toe zijn en zullen jouw bijdrage erg op prijs stellen.

  The Double F
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over The Double F

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Double F een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over The Double F. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Double F actief?

  The Double F is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Double F gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.